Fortnite

Érkezik a Skull Squad, saját kihívásokat is kapnak az új skinek – v6.02


Íme a Skull Squad!

Az Epic Games ezúttal komolyan gondolta, visszatér a Skull Trooper, ám egyáltalán nem egyedül! A néhány napja leakelt Skull Ranger is benne lesz a holnapi (október 11.) Item Shop ciklusban, saját Gliderrel, Harvesting Toollal és egy teljesen új kihívássorozattal.

Biztosan sokan emlékeznek még Tomato Town Tomato Temple-lé válására. Akkor a Tomatohead skin kapott egy kihíváslistát, amit ha teljesítettek a játékosok, egy teljesen új kinézetet nyithattak meg a skinhez. Úgy tűnik ezúttal is valami ilyesmire készül a kiadó, egészen pontosan ezúttal egy Back Blinget nyithatunk majd meg a Skull Squadhoz, s ahogy elsőre elnézzük, magához a Skull Trooperhez is szerezhetünk egy teljesen új külsőt.

Skull Squad – Epic Games

Ahogy láthatjuk az előbányászott hivatalos képen, a Skull Trooper nem feltétlenül hasonlít önmagára, egy-két aspektusa a skinnek eltérő az eredetitől. Ebben a kiadásban például sokkal inkább dominál a fekete, mint a fehér szín.

Az eredeti Skull Trooper – Epic Games

Az előrejelzések alapján az Item Shopban az eredeti kinézet fog megjelenni, ezért is tippelünk arra, hogy az előkerült képen látható feketés kiadás egy kifarmolható bónusz verzió lesz. Ám azt is könnyen el tudjuk képzelni, hogy hallgatott a közösségre az Epic Games és meghagyja ultraritka kinézetnek az erdeti Skull Troopert, s mostantól “csak” a 2018-as kiadás lesz megvásárolható. Őszintén szólva, támogatnánk ezt a forgatókönyvet!

Az előkerült képen látható, hogy saját, tematikus Glidert és Pickaxe-et is kap a csapat, a Glider Crypt Cruiser, a csákány pedig Skull Sickle néven lesz megtalálható az Item Shopban.

UPDATE: Pillanatok alatt megérkezett a csapat, már elérhető a Skull Squad az Item Shopban!

 

Szerk: a kihívások—>

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva