Fortnite

Özil felszabadult a Twitch-re: így Fortnite-ozik egy profi futballista


Élőben közvetített az Arsenal német játékosa.

Aki aktívan követi a foci történéseit, annak bizonyára feltűnt, hogy nemcsak a gamerek, hanem a profi labdarúgók körében is elég népszerű a Fortnite – nem egy olyan gólörömöt láthattunk az elmúlt időszakban, ami az Epic Games játékából merített.

Sok játékos tehát aktívan nyomja otthon a Fortnite-ot, most pedig az is kiderült, hogyan, az Arsenal német középpályása, Mesut Özil számára ugyanis nemrégiben összelőttek egy streamer szettet, a gólpasszkirály pedig tegnap el is kezdte a közvetítéseket PS4-en.

Ha már foci, akkor sokan azt hitték, hogy FIFA 19 vagy éppen PES 2019 lesz a terítéken. A közönség azonban hamar rávette egy kis Fortnite-ra, aminek egy laza kétórás közvetítés lett az eredménye. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan Fortnite-ozik egy profi labdarúgó, akkor most megnézheted.

Nézd meg mesutozil Mesut Ozil plays Fortnite című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Meg kell hagyni, Özil itt nem osztogatja olyan hatékonysággal az asszisztokat, mint a valóságban, de egyáltalán nem reménytelen! Bízunk benne azért, hogy az Arsenalnál nem nézik rossz szemmel a nyilvános gaminget a német részéről…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva