Counter Strike

Lekurvázás után banhullám – jasonR tovább folytatja nőgyűlölő hadjáratát


A csatorna egyik moderátora nevetséges indokkal próbálta meg kimagyarázni a banhullámot.

Beszólós, nyers stílusáról és szarkazmusáról már jól ismerjük jasonR-t. Az ismert CS:GO streamer legutóbb élő adásban alázta be a streamer lányokat, amiért a Twitch ideiglenesen le is tiltotta csatornáját.

Ezúttal pedig ismét jasonR és ismét a lányok a főszereplők. Most az egyszerű poénnak szánt beszóláson túllépve viszont már “tettlegességig” fajult a dolog. A streamer nemes egyszerűséggel fogta magát, és minden lányt kibannolt a csatornájáról.

Az összeset. Még akik pénzért feliratkoztak, azokat is.

Az esetre missPerceived hívta fel a figyelmet, aki maga is profi játékos, aktívan streamel. Feliratkozóként értetlenül állt a dolog előtt, ezért megkereste jasonR egyik moderátorát, aki felvilágosította.

A beszélgetés lényege, hogy még maguk a moderátorok is csak találgatnak, miért bannolt ki minden lányt jasonR. Szerintük a streamer barátnője az ok, féltékenységi roham állhat a dolog hátterében. De az, hogy semmit nem kommunikál a dologról és a modik találgatásaiból kell megtudnia a feliratkozóknak, hogy tiltva lettek, az irtó ciki.

Nem számít, hogy nem csináltak semmit, az sem számít, hogy pénzért feliratkoztak a csatornára.

Azon csodálkozunk a leginkább, hogy ennyi szemét húzás után egyáltalán van még olyan lány, aki jasonR csatornájára vágyik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva