Fortnite

FORTNITEMARES: Kiszivárgott a kezdési dátum, visszatérhet több ismerős fegyver is!


Nem kell sokat várnunk.

Úgy tűnik idő előtt kiszivároghatott a Fortnitemares fantázianevű esemény kezdetének és végének pontos időpontja. A PlayStation Store küldött ki túl hamar értesítéseket a Fortnite felhasználóknak. Nem ez lenne az első ilyen baleset, annak idején a Season 5 és Season 6 borítóképeit is a konzolos shopoknak hála tudtuk előbb megtekinteni.

Ideje feltölteni a V-bucks készleteket! – Jövő héten érkezik a Fortnitemares!

Fortnitemares

Az event kezdete: 2018.10.24.  nálunk várhatóan 12 óra körül
Az event vége: 2018.11.26.

Várhatóan szerda délelőtt a már megszokott időpontban (10:00) kezdődő karbantartás és frissítés után rajtol majd el az esemény.

Visszatérő fegyverek?

Az eddigi jelek alapján két fegyver is visszatérhet a halloweeni mulatság alatt. Az egyik ezek közül a harmadik promóképen található Revolver lehet, melyet nem olyan rég vettek ki a játékból.

A másikat pedig az egyik Epic Games munkatárs leplezhette le Twitteren pár órával ezelőtt.

Ha tavaly Halloweenkor nem játszottál a játékkal, akkor nem biztos, hogy beugrik mire is akar utalni Eric. Ehhez az alábbi videót ajánljuk segítségként: Katt! Bizony-bizony, ez nem más mint a Pumpkin Launcher / Jack-O-Launcher!

Az eddigi tapasztalatok alapján kedd délután 16:00-kor megérkezik majd az utolsó, negyedik promóciós kép is. Ha tippelnünk kellene akkor az Epic készül még a fenti dolgokon kívül is számos meglepetéssel, kíváncsian várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva