PUBG

Kezdetét vette a PUBG Halloween! – A fejlesztők ajándék skineket osztogatnak


Halloween, halloween mindenhol!

Ezúttal a PUBG sem maradt ki a halloweeni őrületből, a korábban kiszivárgott skinek pedig végre bekerültek a játékba, ahogyan azt vártuk. A PUBG Corp. viszont úgy tűnik, hogy ezúttal is figyelt a visszajelzésekre, a fizetős skinek hada ugyanis elég nagy port kavart a közösségen belül, ezért egy ajándék skinnel is készültek, amihez csupán csak be kell jelentkezni a játékba október 25 és november 7-e között.

Az ajándék skin a Haunted Pumpkin Mask nevet kapta és egyelőre ideiglenesen kapjuk meg, de akár véglegesen is a miénk lehet a későbbiek során, bár erről csak annyit tudunk, hogy squadozni kell hozzá az elkövetkezendő hónapokban. Feltehetőleg az alábbi maszkról van szó:

Ezen felül olyan együttesekre lehet lecsapni a marketből, mint a Gyilkos bohóc, Mániákus hentes, Ősi múmia vagy a véres nővér. Ezekre darabonként vagy akár szettben is szert tehetünk, továbbá a BP pontjainkból is tudunk majd költekezni, méghozzá a Mániákus hentest vihetjük el 10 000 BP-ért egyben, vagy kicsit drágábban darabokban. A többi skinért viszont kőkeményen kell leszurkolni a dollárokat, főleg ha az egész szettre vágyunk, persze mindez csupán opcionális.

Aki pedig PUBG témájú halloweeni öltözéket választ magának, az mindenképp posztolja a @PUBG oldalára, cserébe pedig ajándékokkal jutalmazza majd a szerencséseket a PUBG Corp. Azt, hogy ez milyen ajándék lesz, egyelőre még kérdés, de szinte biztos, hogy a korábban kibányászott skinek közül lesz valamelyik.

Harley és Joker egyelőre még nem került be, de mi azért reménykedünk, hogy hamarosan megérkeznek.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt láttad már?

Drága lesz idén a PUBG Halloween- Két tonnányi skint túrtak elő az adatbányászok

Forrás: PUBG Corp.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva