Gaming

Bemutatkozik az épületek és a LavaLoon rémálma: 5 villámgyors tipp az Electro Dragonhoz


Jöhet néhány tipp a legújabb kártyához?

Tegnap már beszámoltunk az új érkező lapról, mely Electro Dragon névre hallgat:

Vészesen fogy a kreativitás: két régi lap egyvelege az új Electro Dragon

Ma megnézünk öt tippet hozzá, melyet érdemes megjegyezni, hisz rövidesen elérhető lesz a kártya – challenge során már most is.

1.Goblin Barrel ellen

Ha repül felénk egy hordónyi goblin, akkor rakjuk a torony közvetlen közelébe. Az időzítés persze nem mindegy: ha a Barrel árnyéka a képen látható helyen található már, akkor ideális a lerakás.

2. LavaLoon counter

Talán ez a legegyértelműbb, de kiváló LavaLoon (vagyis Lava Hound-Balloon) counter, ugyanis egyszerre sokkolja az egy vonalba letett lapokat – ha ilyen deckek jönnek szembe, ne féljünk használni!

3. Az épületek rémálma

Mind a spawn épületek, mind a siege épületek hard countere a lap: előbbinél a kijövő egységeket, utóbbinál a védekezésre szolgáló, ellenfél által lerakott támogatókat lövi úgy, hogy közben az épületet is sebzi.

4. Kivégzésre alkalmas

Tudjátok mi a nagyon király még a lapban? Hogy ha az ellenfél utolsó leheletével védené a tornyát, akkor sem tudja: a lerakott egységet és emellé még a tornyot is sebzi a sárkány. Persze egy Skeleton Army átírhatja a számításainkat, de kivégzésre elég jó a lap.

5. Nagy range

Noha az alap hatótávolsága akkora, mint a Baby Dragoné, ha felsorakoznak az egységek, akkor a terjedő elektromosság ezt alaposan meghosszabbítja – ideális ilyen push-t counterelni.

Természetesen linkeljük a teljes videót:

Jó gyakorlást kívánunk hozzá!

Borító: CWA Mobile Gaming

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva