Fortnite

A profik csak kisírták maguknak: három tiltott tárggyal és zombik nélkül jön a TwitchCon


Megenyhült az Epic Games szíve.

Igencsak komoly torna előtt áll a Fortnite profi világa: ma startol és 28-án ér véget a TwitchCon’s Fortnite Fall Skirmish nevű verseny (mely az őszi Skirmish utolsója), melynek összdíjazása minimum 2.6 millió dollár. A részleteket IDE kattintva olvashatjátok el.

Eddig mondhatnánk, hogy semmi extra nem történt, azonban ezt a versenyt a legújabb frissítésen játsszák, mely többek között elhozta a Fortnitemares módot. Ezzel az a probléma, hogy a zombik behozatala rendesen felborítja a játék egyensúlyát (megtámadnak minket, szűkítik a látókört, lebuktatnak azáltal, hogy zajosak és a többi).

Megérkezett a Fortnitemares! – Éles a v6.20-as frissítés

Ennél még nagyobb gond, hogy nincs külön mód rá: most ez a normál Battle Royale.

Rendesen fel is háborodtak ezen a profik.

Ryan ‘Chap’ Chaplo nem streamel a startig, ugyanis “újra kell tanulnia a játékot”.

Jake ‘Poach’ Brumleve tovább ment:

“Egy totál új játékot kaptunk, az Epic Games az RNG-t egy új szintre emeli. Heteken keresztül gyakoroltatok, az utolsó hétre itt van ez, nesztek. Teljesen új játék, sok szerencsét!”

‘DareDixon’ finomabban fogalmazott: szerinte nagyon menő az új mód, csak külön playlist kéne neki. Szórakozásra tökéletes, versenyzésre nem.

A Counter Logic Gaming játékosa Sam ‘WishYaLuckk’ Salcedo szerint elég lenne annyi, hogy meghatározott helyeken jöjjenek elő a zombik, így lehetne velük számolni.

Robert ‘WizKay’ Simone szerint az eddigi lejátszott custom meccsekből az jön le neki, hogy az egész egy “igazi nagy kalap sz*r”.

Amint látható a profik rendesen ráhelyezték a nyomást az Epic Games-re.

Meg is tört a nyomás alatt a kiadó: kivették a zombikat, a Shockwave Grenade-et, a Port-A-Fortress-t és a Port-A-Fortot, valamint az árnyékokon is változtattak a jobban látás érdekében. 

Az egyik versenyző már meg is köszönte az intézkedéseket, annyit hozzátéve, hogy az ejtőernyők újranyithatósága továbbra is szokatlan, de messze nem olyan rossz, mint a zombik.

Összességében jó döntés született, azt mondjuk nem értjük, hogy hogyan gondolta az Epic Games, hogy az alap elképzelés jó.

Minden jó, ha a vége jó, várjuk a versenyt!

Borító: 9to5mac.com/2018/10/24/fortnitemares-fortnite-ios/; dotesports

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva