PUBG

Broadcaster Royale harmadik nap: Több mint 1.2 millió forintot nyert a TYGEROWL!


Hétfő éjjel véget ért a háromnapos rendezvény.

Vasárnap késő délután elrajtolt a Broadcaster Royale harmadik és egyben utolsó napja. Szerencsére az óraátállítás és a korábbi kezdés miatt a magyar nézőknek is emészthetőbb időpontokban zajlottak a meccsek, több mint 8000 ember nézte a hazai csapat menetelését. A tegnapi napról az alábbi bejegyzésünkben olvashatsz:

Broadcaster Royale második nap: Elképesztő mészárlás Paradise-ban & trollkodó műsorvezető!

Első meccs – PUBStomp

Az első játékmódban a párosnak ismét publikus szerverekre/meccsekre kellett becsatlakozniuk. A cél: minél több killt összehozni, a helyezés nem számított. Összesen 60 percük volt a feladat teljesítésére. A packet loss szinte teljesen eltűnt, teljesen élvezhetőek voltak a streamek!

Nem kellett csalódnunk, 14 killes chicken dinnert tolt a csapat, szép volt!

Második meccs – Blitz

Gyorsabb, pörgősebb PUBG körök? Jöhet! Az első szűkülést már lehetett látni a repülőgépről, a kör azonnal elindult. A loot is fel lett húzva rendesen, illetve a csapattársak felszedése is szinte azonnali. Sanhokon zajlott a móka. Sajnos ez a kör nem sikerült túl jól, 16. helyen végzett a csapat. (Nem árt megjegyezni, hogy a 9. helyért is ennyi pontot kaptak volna!)

Harmadik meccs – Platoon

A Platoon kifejezés már ismerős lehetett az 50v50 event leírásából, de ezúttal “csak” 30-30 fős szakaszok küzdöttek meg egymással. Jani és bLYYY ezt a játékmódot szereti a legkevésbé, teljesen érthető okokból: teljes a káosz és hatalmas a szerencsefaktor.

Mikor nyerjenek ebben a játékmódban, ha nem az utolsó napon? GG!

Negyedik meccs – Blitz

Újra a pörgős játékmód került elő a kalapból, ezúttal a helyszín a játék első pályája, Erangel volt. Jót ment a TYGEROWL, 6. hely 6 öléssel!

Ötödik meccs – Roulette

A Twitch chat és a helyszíni nézők szavazatai alapján kaptak a játékosok egy jelentősen átalakított játékmódot, a mai nap első rulettjén a “360 noscope”fantázianevű mód lett a nyerő (a loot nem más, mint sniperek, scope nélkül). Az eredmény ismét kellemes volt: 9. hely, 3 killel!

Hatodik meccs – Roulette

A Twitch chat és a helyszíni nézők szavazatai alapján kaptak a játékosok egy jelentősen átalakított játékmódot, a második ruletten a Wild Wild West (csak Revolver és Winchester és shotgunok) mód került lejátszásra Miramaron. Sajnos ez a kör kevésbé sikerült jól, 14. helyen végzett a csapat.

Végeredmény

Az utolsó két napon folyamatosan egyre feljebb került a TYGEROWL a ranglistán. Összesen 62 Chappát gyűjtöttek, ez a Broadcaster Royale által kitalált pontok neve. A 27. helyet szerezte meg TheVR Jani és bLYYY, a nyereményük 4500 dollár (1.27 millió forint), gratulálunk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva