Counter Strike

VAN ISTEN! A VACnet lebuktatta a legnagyobb privát kínai cheat szolgáltatót, több tízezer csalót bannoltak


Többmilliós raktárak, profi játékosok és a leghíresebb kínai streamer is lebukott a tisztogatás alatt.

Ázsiába szinte már hagyománya van a csalásnak, valamiért mindig az ottani országok neve merül fel a legnagyobb cheater botrányok kapcsán. Overwatch-ban koreai bannok ezrei jönnek minden héten, PUBG-ben a kínai csalók okozzák a legtöbb problémát, CS:GO-ban indiai cheatert fogtak egy kínai LAN-on. A botrányok után mostanra viszont mindenki bekeményített, és azonnali hadjárat indult az ázsiai csalók ellen a CS:GO világban.

Nem is eredménytelenül, Kínában ugyanis lebukott a legnagyobb privát cheat szolgáltató, és több tízezer felhasználója is.

Az első jelentések szerint profi játékosok is lebuktak, köztük az egykori TyLoo player, qz. De vannak itt több milliót érő raktárak és Kína legnézettebb streamere is elhasalt a botrány során.

Qz profilját már csak a név és a Dragon Lore-os inventory alapján könnyű volt felismerni. Az hogy még benne van a TyLoo Steam csoportban, csak még biztosabbá teszi az azonosítást.

A profilok egytől egyig game bant kaptak, amit a VACnet óta már megszokhattunk.

Az elhullott raktárak értékei elképesztően magasak, a képeken egy 10 és egy 13 ezer dolláros, vagyis egy 3 és egy 4 millió forintos raktár látható.

Nagyon bízhattak a privát csalásban, ha ilyen raktár mellett csalni mertek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva