Fortnite

Vajon boldog lesz a Halloween? – Ennél jobb esély még sosem volt a Ghoul Trooper visszatérésére


Egy újabb legendát nyírhat ki hajnalban az Epic Games.

Nagyon kevés “OG” skin maradt már a Fortnite-ban, hiszen az utóbbi időkben bőven tisztogatott az Epic, visszatért a Power Chord, valamint a Skull Trooper kinézet is. Ugyan ez utóbbi kapott maga mellé egy társat, valamint további színezési módokat, melyek közül egy az eredeti tulajoknak elérhető csak, az Outfit divatja hatalmasat zuhant.

A Skull Trooper eredeti társa, a Ghoul Trooper viszont még nem tért vissza, így a skin értéke még mindig az egekben van. Persze szinte biztos, hogy hamarosan visszahozza az Epic az egyik Item Shop ciklussal, sőt, egyre inkább tűnik úgy, hogy ez a hamarosan még közelebb van, mint gondolnánk.

Ugyan már egy ideje dübörög a Fortnitemares névre hallgató halloweeni esemény a játékban, Halloween hivatalosan csak a mai (holnapi) nappal érkezett meg, így a legnagyobb esély a Ghoul Trooper visszatérésére a magyar idő szerinti hajnali 2 órakor esedékes Item Shop ciklus frissülése.

 

Több leakekkel foglalkozó Twitter fiók is megemlítette a skin esetleges visszatérését, ami nem biztos, hogy véletlen. Sőt, maga a Reddit közösség is úgy gondolja, hogy a holnapi nappal elszabadul a pokol és visszatér a Ghoul Trooper a boltba, ami azt fogja eredményezni, hogy megint minden második játékos ezt a skint fogja viselni.

 

Leaked shop for tomorrow ? . . . from r/FortNiteBR

Ami tény az tény, ennél jobb lehetősége talán nem is lehet az Epic-nek arra, hogy visszahozza a Skull Trooper után a második leginkább várt karakterkinézetet a boltba. Készítsétek a V-Bucks tartalékokat, most egészen nagy esély van arra, hogy visszatér a Ghoul Trooper!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva