Fortnite

A Kocka emlékére érkezik a “Lil’ Kevin” hátizsák, külön LTM-ben szerezhetjük meg


Az adatbányászok ismét jó munkát végeztek, a ránk váró újdonságok közül a "Lil' Kevin LTM" például különösen izgalmasan hangzik.

A november elsején érkező v6.21-es UPDATE újdonságait külön cikkben soroltuk fel, rengeteg változást kaptunk az Epic-től.

Három fegyver is a Vaultban végezte, cserébe megjöttek a lufik – Éles a v6.21!

Az újítások mellett új tárgyak is érkeztek: 9 outfit, 4-4 csákány és glider került egyszerre a játékba. Hátizsákokat viszont nem villantott az Epic, de szerencsére az adatbányászok mégis csak találtak egyet.

A fent látható back blinget “Lil’ Kevin” néven találták meg a játékfájlok között. Ez egyértelmű utalás Kevinre, a nagy lila kockára, mely lassan úgy tűnik távozik a Fortnite térképről. De hogy emléke örökre velünk maradjon, bárki megszerezheti majd kicsinyített mását, egy hátizsák formájában.

Lil’ Kevin LTM

Igen jól látjátok, egy külön LTM nyomaira bukkantak az új hátizsák kapcsán. A játékfájlok között talált ‘Schedule_LTM_LilKevin’ mappa különböző küldetéseket tartalmaz:

  • Gain 5000 XP
  • Outlive Opponents (500)
  • Play Matches (15)

A küldetések indulásához pontos dátum még nem tartozik, de vélhetően a november 4-én induló új eventtel érkezik meg “Lil’ Kevin” is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva