Fortnite

Már neve is van az új Starter Pack-nek – Mikor érkezhet a Summit Striker?


Újabb nyomokra bukkantak az adatbányászok a v6.21-es frissítésben.

A Fortnite legelső kezdőcsomagja márciusban landolt a kliensünkben, éppen akkor, amikor a játék elkezdett igazán nagy névvé válni. A koncepció egyszerű volt, az új játékosokat ezzel a lehetőséggel szoktatták rá a mikrotranzakciókra, valamint a későbbi skin vásárlásokra.

Egy ilyen csomag többnyire egy bizonyos mennyiségű V-Bucks-ot, egy Outfitet, valamint egy Back Blinget kínál a játékosoknak, relatíve olcsón. Már csak azért is megéri ezeket a csomagokat beszerezni, mert a V-Bucks-ért egyébként is pénzt kell adni, ebben az esetben viszont egyből kozmetikai tárgyakat is kapunk, így ennél értékesebb csomagot nemigen tudnánk elképzelni. (Talán a Twitch Prime csomagok.)

Az előbányászott új információk szerint a Starter Pack Outfitjét Summit Striker névre keresztelték, s a hozzá illő Back Bling (Top Notch) mellé még 600 V-Bucks-ot fog adni az Epic Games.

Mindegyik kozmetikai tárgy “Epic” besorolású, ami egy általános Item Shop esetében 1500 V-Bucks-ba fájna a játékosoknak. A Start Pack-ek viszont máshogyan működnek, ezeket nem V-Bucks-ért, hanem csak és kizárólag pénzért lehet megvásárolni. Ismerve az eddigi kezdőcsomagok árát, körülbelül 5 euró környékén lehet majd meghatározva a csomag fogyasztói ára, ez pedig gyakorlatilag lopás egy Epic skincsomagért, valamint további 600 V-Bucks-ért.

Íme két közeli a remélhetőleg hamarosan elérhető csomag tartalmáról:

Summit Striker
Epic Games

A pakk fájljai között nem találni arra utaló nyomot, hogy a hatodik szezonba szánja feltétlen a csomagot az Epic, így még az is lehetséges, hogy a vészesen közeledő hetedik szezon elején lesz csak megvásárolható a fent említett csomag. De nagyon bízunk abban, hogy nem ez lesz a hivatalos forgatókönyv és hamarosan az Epic Games is bejelenti a Starter Pack érkezését, s máris üríthetjük a pénztárcánkat érte.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva