PUBG

Kiszivárgott újítás: Nemsokára 2 sightot tehetünk egy fegyverre?


Egy rendkívül izgalmas koncepció, ami simán jól jönne a játékban.

Ezúttal újabb egy érdekes teóriával érkeztünk, aki az utóbbi időben szétnézett a menüben, az biztosan felfedezett egy furcsán hangzó új parancsot, ami a “Hold angled” névre hallgatott a billentyűkombinációk között volt megtalálható.

A szemfülesek észrevehették, ám már nincs a játékban

A probléma csupán az volt, hogy bármit is állítottunk be a menüben, a játékban semmi sem történt. Nyilvánvaló, hogy a beállítás véletlenül került a játékba, hiszen a hozzárendelt funkció még nem érkezett meg. A frissített update-ben pár napja pedig el is távolították a “Hold angled” funkciót.

De mi is lehetett ez? 

Erről megoszlanak a vélemények, de talán a legvalószínűbb az az, hogy mostantól egyszerre két sightot tehetünk a fegyverünkre a “hold angled” funkció segítségével pedig válthatunk ezek között.

Távolra scope

Tehát simán tehetünk egy 6X-et és egy Red Dotot is az M416-unkra, ha távolra akarunk lőni, akkor a 6X-et használjuk, viszont a közben közelharcra kerülne sor, akkor könnyedén átválthatunk a Red Dotra.

Közelre Red Dot

Más népszerű játékokban már mondhatni bevett szokás ez az újítás, de a népszerűbb battle royale-okba is kezd becsorogni, mobilon számtalan példát láthattunk már erre, szóval nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a PUBG Corp. is beadta a derekát, ugyanis elég sokat kérték már a rajongók ezt az újítást. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki örülni fog neki, de annyira durván nem hinném hogy befolyásolja a játékmenetet, ennek ellenére egy rendkívül praktikus dologról beszélünk, ami számtalan helyzetben jól jöhet.

Az Escpe From Tarkovban így néz ki az új funkció:

Természetesen ez még csak egy feltételezés, nem biztos, hogy a” hold angled” funkció pontosan ezt jelentené, minden esetre várjuk hogy mikor kapjuk meg végre az eltitkolt újítást.

Jöhet egy PUBG egérpad?

Nyereményjáték a 10 000 Facebook like alkalmából

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva