PUBG

Harley, Joker és skindömping – Hajnalban új frissítés várható


Hajnalban újabb frissítés várható a pletykák szerint.

Korábban írtunk róla, hogy az adatbányászok ismét jó pár skint találtak a fájlok legmélyén, többek között az új Joker és Harley Quinn skinek is benne voltak a pakkban, amiről azóta egy új promóvideó is kikerült a PUBG YouTube csatornájára.

Ezt követően nem sokkal be is jelentették, hogy hajnalban egy kis karbantartás várható szerver fronton, ami ezúttal 5 órát fog igénybe venni a szokásos 3-4 helyett. Vagy tanultak az utóbbi pár csúszásból, vagy ami valószínűbb, hogy ismét egy kisebb update csomagot kapunk és megérkeznek a korábban kiszivárgott skinek.

Mi az utóbbira tippelnénk, ugyanis már a teszt szerveren is megjelent Joker sminkje, illetve a jól ismert zöld haja.

A megvétele után pedig át kell állítanunk a karakterünket, ami további 3000 BP pontba kerül. Persze könnyen lehet az is, hogy ezt a megvásárlással megkapjuk ajándékba és nem kell plusz BP-t is költeni emiatt. Ebben a menüponban egyébként megjelent a “makeup” szekció, szóval a jövőben feltehetően fog még pár smink/arcfestés érkezni a játékba.

A teszt szerveren mindkét skin jelenleg csupán 10 BP-be kerül, de ettől függetlenül szinte biztos, hogy az éles szerveren nem BP-ért, hanem kőkemény dollárokért lesznek megvásárolhatóak az újdonságok. Mindezen felül pedig a replay rendszer is kapott némi ráncfelvarrást a teszt szerveren, de mivel a hivatalos change logban semmilyen változtatást nem eszközöltek, így túl sok információ nem áll a rendelkezésünkre jelenleg, továbbá az sem biztos, hogy az éles szerverre ez holnapra meg is érkezik.

Még egy rossz hírrel érkeztünk ezúttal. Sajnos úgy tűnik, hogy mégsem jön új fegyver, helyette csak egy feszítővas skint kapunk, ugyanis az adatbányászok szerint a “Good Night” baseball ütő leírásában szerepel a feszítővas skin megnevezés. Az előzetesben látható animáció pedig pontosan egyezik a játékban található feszítővas animációjával. Eléggé félrevezető így a trailer, meg kell hagyni…

Aki kíváncsi a nemrég adatbányászott skinekre, az itt nézheti meg őket:

Új ládák, új fegyver és új skinek érkeznek hamarosan – Bemutatkozik a DC set

Szeretnél nyerni egy PUBG egérpadot? Ne maradj le!

Borítókép: Andrasta

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva