Hearthstone

Toast, a jó fej: 1000 dolláros adomány az ingyenes program fejlesztőjének


A népszerű streamer rengeteget köszönhet az OBS-nek, nem is volt hálátlan.

Ahogy minden szakmában, úgy a streamer-világban is fontos, hogy a sikerek mámorában ne felejtse el az ember, honnan is indult valójában. A Twitch egyik legismertebb Hearthstone-sztárja, DisguisedToast nemrégiben szerencsére példamutató gesztust tett, egy olyan felajánlással, ami remélhetőleg ott fog majd lebegni minden hasonlóan népszerű tartalomgyártó előtt.

Ahogy rengeteg streamer, úgy Toast is az Open Broadcaster Software programot használja a közvetítések során, ami egy ingyenesen letölthető szoftver. Ennek kapcsán tört elő a felismerés, hogy valójában rengeteget köszönhet az OBS Projectnek, éppen ezért úgy döntött, hogy ideje elővenni a virtuális csekkfüzetet:

Toast 1000 dollárt adományozott az OBS Project számára.

Neki ez tulajdonképpen aprópénz, a fejlesztők számára azonban minden bizonnyal óriási segítség!

“Már három éve az OBS Projectet használom streamelésre, de soha nem gondoltam még bele abba, hogy mennyire fontos elem is ez az ingyenes szoftver. Az OBS lehetővé tette, hogy elindítsam a közvetítéseimet, majd megélhetésre leljek bennük. Az oldalukon található egy adomány link, ezért úgy döntöttem, hogy kimutatom számukra nagyrabecsülésemet.”

Mondani sem kell, Toast jó fej húzása nagy figyelmet kapott a Twitteren, ami nem meglepő, hiszen valóban respektálandó cselekedetről van szó. Reméljük, hogy más hozzá hasonló streamer-sztárok is példát vesznek róla!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva