Tech

Várod már az új középkategóriás RTX-eket? Akkor van egy rossz hírünk…


Rossz hírek érkeztek az Nvidia új középkategóriás kártyáiról.

Az Nvidia már jó ideje kínálja a 3 felsőkategóriás kártyáját, viszont a hírek nem igazán szóltak a középkategóriás megoldásaikról. Nem csoda, hiszen ez idáig az Nvidia kerülte a kérdést, pedig rengetegen várnak az új kártyákra. A cég a napokban közölte az előző negyedéves bevételeit, majd az Nvidia CEO-ja, Jen-Hsun Huang azt is elárulta a befektetőknek, hogy jelenleg tele vannak a raktáraik a középkategóriás GTX 1060-akkal, így amíg a készlet kitart, nem fogják kiadni az új középkategóriás generációt.

Egy negyedévig biztosan kitart a jelenlegi raktárkészlet, ha csak nem kettőig, ez pedig azt jelenti, hogy akár még fél évet is csúszhat a megjelenés. Feltehetően a bányászok miatt tárazott be ennyire a cég a kártyákból, a probléma csupán az, hogy a bányász-láz lecsengett, a kriptoárfolyamok pedig nagyon megzuhantak.

Érthető tehát, hogy az utóbbi időben nem fogy annyi kártya, az Nvidia pedig nem akarja túl olcsón sem eladni a raktáron ragadt kártyákat, így kivárnak. Így marad a várakozás, ha csak az AMD nem rukkol elő valamivel az elkövetkezendő hónapokban.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva