Gaming

A közösség leszavazta a Fallout 76-ot – Úgy tűnik ez lett minden idők legrosszabb Fallout játéka


Ez most nem jött be a Bethesdának.

A kritikusok és a játékosok is meglehetősen csalódottak az új Fallout epizóddal kapcsolatban. A nagy sikerű Fallout 3 és Fallout New Vegas után a Fallout 4 sem kapott túl rózsás értékeléseket, ám az újonnan megjelent Fallout 76 még a megjelent DLC-knél is alacsonyabb pontszámokat kapott a Metacritics oldalán mind a kritikusoktól, mind pedig a játékosoktól egyaránt.

A kritikusok szerint a Fallout világának első online adaptációja egy “sikertelen kísérlet”, amin még rengeteget kell dolgoznia a Bethesdának, ha komoly falatot akarnak kiharapni az online játékok piacából. A játék átlagos értékelése 57%, ha a platformokat egy kalap alá vesszük. Legkevésbé a PlayStation tulajok örültek a játéknak, a PC-s és az Xboxos verzió fej-fej mellett versenyez, persze nem sokkal magasabb kategóriában.

A játék értékelései:

Fallout 76 PS4 – 49% (2.7 User Score)
Fallout 76 Xbox One – 62% (2.4 User Score)
Fallout 76 PC – 61% (2.4 User Score)

A játékosok még kevésbé élvezték a játékot, mint a kritikusok, legalábbis a pontszámok szerint. Csak viszonyításképp, a Fallout 3 annak idején 91-es pontszámmal az év játéka lett 2008-ban, a felhasználók pedig 7,8-at adtak játéknak. 10 év elteltével túl sokat nem változott a motor, a grafika, a hangulat viszont úgy tűnik nem a régi már. A játékosok sem olyan érdeklődők a Fallout új részével kapcsolatban, ugyanis a GitHyp információ szerint a Fallout 4-hez képest feleannyian nézik a twitch-en a Fallout 76 streameket. Kíváncsian várjuk, hogy a Bethesda tud-e bármi olyat tenni, amivel megnyeri a játékosokat a jövőben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva