Fortnite

Borulhat a múltkori leak? Az Epic máris visszavonta az Item Shop csomagokat!


Pár napig bírták csak, pedig elsőre jó ötletnek tűnt.

Pár napja bukkant fel az interneten egy belsős ember által kiszivárogtatott komolyabb Fortnite Item Shop leak. Természetesen azonnal megosztottuk mi is a listát, nehogy lemaradjatok egy-egy áhított skinről, vagy szettről.

Kiszivároghatott a teljes november végi Fortnite Item Shop felhozatal!

Szerencsére az eddigi felhozatal teljesen stimmelt a leírtakkal. Az angol nyelvű leakben azonban a Bundle kifejezés némi zavart okozott a felhasználók körében.

Nem takar mást, mint egy kedvezményes szettcsomagot.

Külön nem vásárolhatjuk meg az adott Bundle elemeit, csakis együtt, de sokkal kedvezőbb árba is kerülnek így együtt. Az Item Shop persze azt is figyelembe veszi, ha a szettek egy-egy darabjával korábbról már rendelkezünk, ehhez igazítja az árakat.

Képtalálat a következőre: „wukong bundle”

A Wukong csomag debütált először, a leaknek megfelelően, majd ezt követte a Rex csomag. Az Epic Games azonban úgy döntött, hogy a következő (Highland Warrior) bundle már nem fog megjelenni egy hiba miatt. A nagyobb gond ezzel kapcsolatban, hogy a kiszivárgott Item Shopok elég erősen támaszkodtak ezekre a csomagokra, így nem tudni mennyire befolyásolja majd ezeket. Holnap éjjel kiderül!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva