League of Legends

Jövőhéttől már Iron és Grand Master besorolásúak is lehetünk – Patch 8.24


Jövőhéten ranked reform!

Az év utolsó számozott frissítése a jövőhéten érkezik, egészen pontosan december 5-én. Egy kisebb tartalomfrissítés még érkezhet hozzá, ám az is 8.24 néven fog landolni a gépünkön, az egyetlen különbség egy aprócska “b” jelzés lesz.

Ám nem csupán új skinek, egy új hős és némi egyensúly változtatás fog érkezni, a teljes ranked rendszer is új köntösbe bújik. Megérkezik ugyanis a már korábban bejelentett két új rang, az Iron (vas) és a Grand Master. Ez azt jelenti, hogy az új rendszer bétatesztje már idén elkezdődik, ám ennek eredményeképpen kisebb-nagyobb változások is várhatók.

 

A Riot Games a következő módosításokat fogja meghozni az új rangok bevezetése okán:

  • Minden játékos, aki jelenleg Master, vagy Challenger besorolású, a 8.24 megjelenésekor Master 0 LP-n fogja találni magát.
  • Megjelenik az Iron és a Grand Master rang.
  • A Grand Master és a Challenger szint le lesz zárva, senki sem kaphatja majd meg ezt a két rangot.
  • Egy hét után fog megnyílni a Grand Master rang.
  • Majd pedig két héttel később a Challenger szint is elérhetővé válik.
  • A matchmakinget mindez nem fogja befolyásolni, ugyanis az MMR-ok érintetlenül maradnak.

Mivel az új rendszerben 4 tier lesz egy ranghoz rendelve, nem pedig 5, akik jelenleg az adott rangjuk 5. tierjébe tartoznak, automatikusan tier 4-esek lesznek. (Például akik Gold V-ben játszanak éppen, azok jövőhéttől Gold IV-ben fogják folytatni.)

Aki feltétlenül Ironban szeretne játszani, azt el kell keserítsük, jelenleg csak és kizárólag az új, még nem besorolt játékosok érhetik majd el az Iron szintet. Mindenki másnak a szezon eleji MMR újraállításig várni kell.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva