Counter Strike

Hibásan jött ki az UPDATE, folyamatosan szétesik a játék az új Battle royale módtól


Sem az AMD kártyákkal, se a integrált Intel videokártyákkal nem megy az új CS:GO Battle Royale, folyamatosan kifagy a játék.

Úgy tűnik tényleg nincs olyan CS:GO UPDATE, ami ne hozna magával valami game breaker hibát. Hiába jelent meg az új Battle Royale mód, rengetegen egyszerűen képtelenek kipróbálni.

Az új játékmód, a Danger Zone ezúttal szó szerint megöli a játékot bizonyos videókártyák esetében:

  • A hiba minden AMD kártyával rendelkező játékost érint. Amint az első ember feltűnik, vagy még a játék kezdetekor összeomlik a rendszer.
  • Az integrált Intel videókártyák esetében ugyanez a helyzet, sőt annyiban még rosszabb is, hogy gyakran el sem indul maga a játék.

A problémát ugyan az új UPDATE hozta el, de nem csak az új játékmódra van kihatással. Más játékmódokban is előfordul a kifagyás, nem csak a Danger Zone alatt, akár egy sima MM-en is crash-el a játék a fenti videokártyák bármelyikével.

Az AMD-s közösség már mindent megpróbált a hiba javítására, de ide nem elég az egyszerű ügyeskedés. 18.12.1.1 és 18.9.3 driverek mellett is ugyanúgy szétesik a CS:GO, ezt a hibát a fejlesztőknek kell megoldani a játékon belül.

Addig sajnos az AMD és integrált Intel kártyások vagy bevállalják a folyamatos kifagyás veszélyét, vagy valami mással próbálkoznak a javításig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva