Counter Strike

Pay to cheat? – A csalók egyből megőrültek az ingyenes CS:GO miatt


A csalók még sosem örültek ennyire egy update miatt.

Korábban több alkalommal is készítettünk már interjút a hazai cheat fejlesztőkkel, azt pedig már régóta tudjuk, hogy a CS:GO anti-cheatje még mindig közel sem tökéletes, a fizetős privát csalások esetén pedig rendkívül alacsony a lebukás veszélye. A mostani új döntés hatására, mi szerint a CS:GO-val ingyen játszhat bárki egy Steam account segítségével, egyből elkezdtek mozgolódni a cheaterek is, hiszen mostantól gyakorlatilag nincs semmiféle visszatartó erő a Valve részéről.

Ha csalnak és kiderül, akkor 2 perc alatt ott az új account!

A csalók már azt rebesgetik, hogy az “ingyenes” non-prime rész lesz az új HvH, vagyis amikor a csalók játszanak a csalók ellen. A csaló harlem pedig a mai nappal elrajtolt, így az újoncok jó eséllyel már szinte csak csalókkal fognak találkozni az első meccseiken, ami nem fest túl pozitív képet a játékról. A cheaterek véleménye egyöntetűen az, hogy “végre” legalizálták a csalást a fejlesztők, de sokan kételkednek ebben az egészben, hiszen túl szép, hogy igaz legyen.

Ez még nem minden

Sokan tévesen azt gondolják, hogy csak a fizetős verzióval lehet megszerezni a prime-ot, de ez nem így van, ugyanis a Valve a következőt írta az ingyenes verzió gyakran ismételt kérdései közé:

“Két módja van annak, hogy a fiókunk megkapja a Prime státuszt, a 21-es szint megszerzése az XP-k segítségével, majd ezek után telefonnal meg kell erősíteni a fiókunkat. A másik verzió pedig a játékban megvásárolható CS:GO Prime státusz update-tel lehetséges.”

Szóval, ha valaki ingyenes accounttal rendelkezik és eléri a 21-es szintet, az simán nyomhatja a Prime-ot. Ráadásul azok a csalók, akik korábban megvették a játékot, de nem volt prime a fiókjuk, most ők is megkapták a prime-ot, szóval a Prime is tartogat meglepetéseket az elkövetkezendőkben.

Azért van remény

Szerencsére nincs minden veszve. Jelenleg 2 dologban bízhatunk. Ezek közül az mindkettő a VACnethez kötődik, ami egyrészt folyamatosan szűri a játékosokat a trust factor szerint, ami remélhetőleg megfelelően súlyozza az ingyenes és a fizetős fiókokat.  A másik pedig a VACnet algoritmusa, ami remélhetőleg megbirkózik a megnövekedett játékosszámmal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva