Fortnite

Még nem tudod, hogyan kell hógolyókat dobálni a Fortnite-ban? Akkor most segítünk!


Amellett, hogy vicces kiegészítő, a küldetésekhez is szükség van rá.

Miután kiszivárgott a 14 Days of Fortnite összes küldetése, mindenki az új dolgokra feszült rá. Milyen lesz a hógolyó csata, mi az a Port-a-Gift és mik lesznek az óriás karácsonyi tárgyak, amiket keresni kell?

Mivel a karácsonyi eventből még rengeteg nap van hátra, jó részüket nem fedete még fel az Epic. A hógolyózásra viszont már most szükségünk van a küldetésekhez, ezzel tehát nem árt tisztában lenni. Az egyik vasárnapi küldetés egészen pontosan így szól:

“Találj el egy játékost hógolyóval!”

Ehhez először is teljesíteni kell a harmadik napi küldetést, amelyben 3 meccset kell játszani a barátokkal. Ha kész, állítsd be az így megszerzett “snowball” emote-ot.

Innentől már csak annyi a dolgod, hogy belépsz egy játékba, és a “snowball” emote segítségével megdobsz valakit a lobby-ban. Pont mintha táncolni akarnál, de ebben az esetben az emote hógolyózni fog. Alapesetben az emote wheel a “B” gombra van állítva.

A feladat szerint el is kell találni valakit, szóval elég közel kell helyezkedni, és próbáljatok testre célozni vele. Így a legbiztosabb a siker.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva