PUBG

A PUBG anti-cheatje új szintet lépett: végre a makrókért is bannolnak


Újabb jó hír! Ismét fejlődött a PUBG anti-cheatje.

Korábban írtunk róla, hogy végre a PUBG anti-cheatje bekeményített és bizonyos makrós egerekkel el sem indult a játék. Azóta elég sok minden történt, de úgy tűnik, hogy a PUBG Corp. is komoly problémának veszi a makrózás lehetőségét, amivel sokkalta gyorsabb tüzelésre tehetünk szert, illetve bizonyos esetekben a visszarúgástól sem kell tartanunk, ugyanis a makró ezt is elintézi helyettünk.

Ezúttal úgy tűnik, hogy az anti-cheat azt is figyeli, hogy valami nem munkálkodik-e a háttérben, ami segíti a lövést a játékban. Azt nem tudjuk, hogy milyen algoritmussal dolgoznak, nagyon úgy fest, hogy hatásos a rendszer, ugyanis a legnépszerűbb cheater fórumon már elindult a pánik a scriptet/makrót használók körében.

A visszajelzések szerint a népszerű AHK scripteket kezdte el érzékelni a rendszer, ami az egyik legnépszerűbb univerzális makró volt a játékban. Ennek már vége, úgy hogy mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy tartsák távol magukat ezektől a huncutságoktól. Jobb a békesség, meg a bannolatlan account! Ugyanez vonatkozik a radarhackre is, amiért szintén bannolnak az utóbbi időkben!

Ezt láttad már?

Vigyázat! Ezúttal egy bug csavarja maximumra a fun faktort!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva