Fortnite

Érkezik a v7.10 harmadik felvonása – Íme a dátum és a lehetséges tartalom!


Még mindig a v7.10-es ciklust pofozgatja az Epic Games.

December elején kezdődött még a v7.10-es ciklus, amit azóta az Epic Games kisebb tartalomfrissítésekkel bővítget az ünnepek miatt. A kiadó Twitteren bejelentette, három felvonásos lesz a Content Update, amiből kettő már megérkezett. Sean Hamilton, vagy ahogy a közösség leginkább ismeri, MrPopo, privát Twitter fiókján osztotta meg az információt, nem felejtették el a v7.10 harmadik felvonását, jövőhét kedden (január 8.) érkezik a játékhoz.

 

A második felvonás nemigen nyerte el a közösség szeretetét, ez volt az a frissítés ugyanis, amely meghozta a játékba a Boom box tárgyat, amit azóta sem értünk miért kellett bemutatni. Éppen ezért nagyon várják a játékosok a jövőhetet, elvégre bőven van mit javítani, valamint több olyan tárgy is van, amiről már hallottunk, hogy érkezik, ám még élesítve nincsenek.

Epic Games

Ilyen például a Machine Pistol. A Save the World játékosok már ismerik az UZI-ra hajazó fegyvert, ám egy nemrégiben előkerült leak szerint hamarosan a Battle Royale játékosok is hadonászhatnak majd a fegyverrel. Már 3D modell és hangok is találhatók a fegyverhez a Battle Royale fájlok között.

 

Ám ha az Epic Games arra kívánja használni a v7.10 harmadik felvonását, hogy elvarrja a jelenleg szabadon lógó szálakat, akkor a nagyobb bugok javítása mellett akár meg is érkezhetne hivatalosan a Driftboard a játékba. Erre mondjuk kevesebb esélyt látunk, már csak azért is, mert biztosan nem egy 10 perces munka miatt vették ki az első v7.10-es hullámból az egyszemélyes járművet, így ezt nem tartjuk annyira valószínűnek, mint egy már kész tárgy és kisebb bug javítások érkezését.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva