Fortnite

TSM Myth – “Kib*szott félelmetes, amit az Epic művel”


A TSM profi játékosa újból felszólalt az Epic ténykedései ellen, a közösség mellette áll.

Nem kicsit akadt ki (egyébként teljesen érthető okból) a TSM kapitánya a napokban. Ali Kabbani úgy látja, az Epic Games egyáltalán nem törődik a közösséggel, csak akkor, amikor megérzik a pénzszagot, s csak úgy cselekszik a kiadó, ahogy az neki kényelmes. Mindezt a v7.10-es frissítés második tartalomfrissítésének megjelenése hozta elő belőle, ami történetesen egy 100.000 dolláros Fortnite verseny előtt pár órával érkezett az éles szerverekre. Egyértelmű, hogy az összes győzelemre törő profi játékos kiakadt az Epic húzásán, Myth véleményét mindannyian osztották.

A streamer meglehetősen erős szavakat használt, szó szerint “kib*aszott félelmetesnek” nevezte a kiadó ténykedéseit és óva intett mindenkit, aki profiként a Fortnite-ból akarna megélni. Érthető, elvégre ezek a játékosok abból élnek, hogy ismerik a játékot kívül-belül, egy ilyen utolsó pillanatos módosítás pedig komoly pénznyereményektől foszthatja meg őket. A Boom box tárgy ráadásul úgy ahogy van ellehetetlenítette a profik építő metáját, gyakorlatilag pillanatok alatt kellett tudniuk alkalmazkodni az újdonságokhoz, hogy győzni tudjanak a WSE Fortnite eseményen.

Myth egy unió megalkotását tanácsolja, egy stabil fórumot a profik és az Epic Games között. Félreértés ne essék, nem akarják átvenni az irányítást az Epic-től, vagy meghatározni, hogy milyen irányba változzon a játék, de mivel a megélhetésükről van szó, többen jelezték, hogy szeretnének tisztább kommunikációt előcsikarni a kiadóból, hogy a versenynapokon mindenki a legjobb formájában teljesíthessen és ne attól kelljen tartaniuk, hogy megváltozik a játék egy-két órával az aktuális esemény startja előtt.

Reméljük kialakul egy életképes unió, amiből mi, mezei játékosok is profitálhatunk majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva