Fortnite

“Addig fogok enni amíg bele nem halok!” – Egy 34 éves gamer, aki az egész napját a Fortnite mellett tölti


Érdemes odafigyelni a súlyunkra!

A TLC a 34 éves Casey Kinggel borzolta a kedélyeket, aki már most 320 kiló felett van, de a súlyos túlsúlya ellenére nem akar változtatni az életvitelén. A munkanélküli srác állítása szerint elfogadta a túlsúlyát és nem érdekli egészen addig, amíg a játékok világában töltheti a mindennapjait.

“Itt senkit nem érdekel, hogy hogy nézek ki, így jól érzem magam!”

Casey mindennapjaiban az édesapja segít, aki külön fürdeti és biztosítja a megélhetését. Casey egész nap meztelenül járkál, mivel a ruhákban nem igazán érzi kényelmesen magát.

“Egy átlagos napon dél körül kelek, kitalálom hogy mit egyek, aztán TV és játszok egész nap az ágyból”

A gond azzal van, hogy a fiút senki sem ösztönzi arra, hogy változtasson az életén és a játékok mellett némi testmozgást is végezzen. Az apja ellátja mindennel, amire szüksége van, nem törődve azzal, hogy mi egészséges és mi egészségtelen. Az egész napos Fortnite pedig csak rátesz erre egy lapáttal, hiszen amint ő maga mondta “maximum a hűtőig kell elmenni”.

A lustaság sokszor tényleg nagy úr, de nem szabad az egészségünket veszélyeztetni hasonló módon.

Az elhízás egyébként az Egyesült Államokban rendkívül súlyos probléma, de már hazánkban is egyre súlyosabb gondot okoz. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb adatai szerint Magyarország a 4. helyen áll az elhízottsági listán, amit az Egyesült Államok vezet.

Sokat számít! | Forrás: weborvos.hu

A túlsúly összefüggésben áll a szív- és érrendszeri betegségek – mint például a magas vérnyomás, a szívinfarktus és a stroke –, a 2-es típusú cukorbetegség, számos daganatos betegség és ízületi kórkép kialakulásával, de okozhat alvási apnoét és légzésproblémákat, epekövességet és depressziót is.

Forrás: TLC

Ezt olvastad már?

A Razer mostantól az autókhoz is készít RGB világítást

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva