Fortnite

Fekete Vár, Éjjeli Őrség és a Fal – már kipróbálható a Trónok Harca egyik jellegzetes helyszíne a Fortnite-ban


A Creative Mode segítségével megalkotott fanmade remekmű szinte megszólalásig hasonlít a sorozatban látott változatra.

A Fortnite-ban látott jelek és a közelgő Trónok Harca évad miatt szinte állandó téma: lesz-e valamilyen összefogás a két sikersztori között.

Ahogy a Bosszúállók kapcsán a Marvellel, úgy az új évad miatt akár az HBO-val is alakulhat valami.

Hiszen volt már itt a Trónok Harcára emlékeztető skinektől, a Másokra is ráilleszthető zombi mód lehetőségén át a sárkánytojásig sok ötlet, amivel össze lehetne fűzni a kettőt.

Assasin-of-Eire nevű játékostársunk azonban nem akarta megvárni, amíg érkezik valami hivatalos crossover, megcsinálta a saját változatát. A Creative Mode segítségével elkészítette a Fekete Vár tökéletes másolatát, mely az Éjjeli Őrség egyik fő erődje a Fal tövében.

[No Spoilers] I fully recreated Castle Black & the Wall in Fortnite’s new creative mode….. I tried to be as authentic as possible. And so my watch begins… (Watch with sound on) from r/gameofthrones

Az összes ismerős helyszín megelevenedik, ahogy végig járjuk a területet, még a Fal tetejére is feljuthatunk őrködni. Ha ti is ki szeretnétek próbálni, az alábbi hivatkozási kód beírásával simán elérhető:

4484-1802-8529

Itt saját szemetekkel is végignézhetitek a terepet és beláthatjátok, mennyi lehetőség lenne egy Fortnite – Trónok Harca összefogásban. A parádés helyszínek és a skinek csak a jéghegy csúcsa, akár újabb zombi mód, akár külön LTM-ek is jöhetnének a Trónok Harca mintájára.

A sorozat új évada áprilisban debütál, így bőven van még idő összehozni valamit, ha a két cég is úgy akarja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva