Fortnite

Újabb rejtett Outfit és Pickaxe érkezett az Item Shopba – A közösség máris imádja Arkot!


Minőségi szettel bővült a bolt felhozatala!

Egyre biztosabb, a leakerek munkája egy fokkal értelmetlenebbé vált azzal, hogy az Epic Games kifejlesztette a “rejtett Item Shop tartalmak rendszerét”. Korábban tonnaszám érkeztek a jobbnál jobb Outfitek és egyéb tartalmak leakjei, ám ez mostanában megcsappant, mert a forrásfájlokból szinte semmit sem lehet előkaparni, ami fontosabb Item Shop elem lenne. Így a leakereknek maradtak a játékbeli események, LTM-ek, valamint az új fegyverek és tárgyak előbányászásai.

Azon lehetne veszekedni, hogy úgy volt a jó, hogy a játékosok előre rá tudtak készülni, hogy mit fognak megvásárolni, vagy így jobb, hogy gyakorlatilag impulzusvásárlásra vannak kényszerítve. Mivel az Epic Games fenntartja a titkosított rendszert, nekik valószínűleg az utóbbi verzió a kifizetődő.

 

Ám egészen addig, amíg ilyen minőségű tartalmak érkeznek, egy szavunk sem lehet! Ma hajnalban ugyanis egy eddig még nem látott új szett, az Ark Outfit és a hozzá tartozó Virtue Pickaxe érkezett az Item Shopba. Az angyal és szent fegyvere összesen 2800 V-Bucks fejében kerülhet a játékosok gyűjteményébe, külön-külön egyértelműen olcsóbb, a karakter skin 2000, míg a Pickaxe csak 800 V-Bucks a boltban.

Reddit – iMizurii

Mivel tényleg minőségi szettről beszélünk, így nem csoda, hogy a közösség egyből a szívébe zárta az új karaktert és fegyverét. Olyannyira, hogy már most elkezdték továbbgondolni az egészet, a skin ugyanis kísértetiesen hasonlít az egyik Overwatch karakterre, Mercy-re. Mercy pedig az évek során felhalmozott már magának pár skint a Blizzard lövöldéjében, az egyik ilyen egy ördögi kiadása az eredetileg angyalra hajazó hősnek. iMizurii, egy Reddit felhasználó pedig ezen a vonalon elindulva máris elkészítette Ark ördögformáját, s azt kell, hogy mondjuk, ebben a verzióban is könnyedén megállná a helyét az Item Shopban!

Kíváncsian várjuk a következő újdonságot a kliens boltjába!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva