Fifa

Kiderült az EA “nagy” bejelentése: jönnek a Future Stars kártyák

Drag - Csető Zsolt - 5 éve Címkék: FUT,

Az első hármat már be is mutatták közülük.

Az EA Sports néhány nappal ezelőtt felrakott egy teaser képet a FIFA hivatalos Twitter-csatornájára, melyről nem sokkal ezt követően mi is spekuláltunk egy sort. Az igazságra azonban végül senki nem jött rá idő előtt, egy teljesen új esemény érkezik ugyanis hamarosan a FIFA Ultimate Team mód kapcsán: jönnek a Future Stars kártyák.

Kép: EA Sports

Mint kiderült, a korábban belengetett január 18-i dátum nem magára a bejelentésre vonatkozott, hanem a kártyák megjelenésére: a Future Stars lapok péntektől lesznek megtalálhatóak a pakkokban, méghozzá várhatóan egy héten keresztül, de az ezzel kapcsolatos részleteket még pontosítani fogják. És hogy mit tudnak ezek a kártyák?

Kizárólag olyan játékosok fognak kapni ilyet, akik még nem múltak el 23 évesek és még nem számítanak befutott sztárnak.

Fontos, hogy jelentősen felturbózott verziókról van szó, melyeknek az overall ratingje akár 20-szal is több lehet, mint a normál verzióké. Az új értékek kiszámításához az EA Sports a karrier módot és a játékosokban rejlő potenciált vette segítségül, ez alapján készültek el az új sztárkártyák. Az első hármat már be is mutatták:

Kép: EA Sports
  • 88 | Phil Foden (Manchester City)
  • 92 | Vinícius Júnior (Real Madrid)
  • 92 | Matthijs de Ligt (Ajax)

Maga az esemény az új lapokkal tehát várhatóan péntek este indul majd, ám addig is számíthatunk friss infókra, hiszen a mai nap folyamán például további játékosokat fognak bemutatni. Kíváncsian várjuk, kik kapnak még ilyet a legígéretesebb ifjoncok közül!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva