League of Legends

Small indie company? Minden egyes LEC meccsen technikai probléma és kliens crash, ébresztő Riot


A Riot Games számára nem indult kifejezetten jól a LEC első hete, folyamatosan szétesett a játék.

A LEC szezon első hetét hatalmas várakozás előzte meg, nem csak az új rendszer, de a rengeteg csere miatt is. A kedvencek bemutatkozása azonban nem sikerült túl fényesre, de erről legkevésbé sem a játékosok tehetnek.

A játék egészen egyszerűen játszhatatlan volt, folyamatosan szétesett, rengeteg volt a technikai pause.

Még el sem kezdődtek a meccsek, mikor elkezdődtek a problémák. Már a champion pick szakaszban félrecsúsztak a választások, mintha rossz helyre kattintanának a játékosok.

These “Miss click champion picks” in LEC are so annoying from r/leagueoflegends

Természetesen erről szó sincs, sOAZ tiszta vizet öntött a pohárba amikor elárulta, egyetlen miss click sem történt. Csupán a játék crash-elt be a pickek alatt, ezért tűnhetett úgy, mintha félre kattinottak volna.

A rengeteg szétesés annyira élvezhetetlenné tette a nézők számára a LEC első hetét, hogy szinte folyamatos volt a panaszkodás. A rettenetes élménytől ezután mindenki azt várja, hátha felnyitja a Riot Games szemét. Hiszen ha már a nézettségüket is érinti a probléma, akkor hátha végre megcsinálják!

Ez ugyanis tökéletes bizonyítéka annak, hogy a klienssel hatalmas problémák vannak, azonnali javításra lenne szükség.

Nem csak az egyszerű játékosok, de most már a profik miatt is, akiknek komoly téttel bíró meccseikbe kavar be az állandó crash-elés.

Client crashes/issues have now affected LCK and LEC in the first week of pro play (KZ vs SBG) from r/leagueoflegends

Hiszen egy ilyen első hét után nem is lehet kérdés a globális csalódottság. A profik és a nézők egyaránt értetlenül állnak a dolog előtt, és csak remélni tudják, hogy a Riot Games tényleg felfigyel végre a problémára. Nem állapot, hogy szó szerint minden egyes meccsen technikai szünetet kell tartani a kliens miatt.

Pause/Technical difficulty in **literally** every match in the first week of LEC from r/leagueoflegends

Szomorú, hogy a LEC első hete így alakult, de valaminek már jönnie kellett, ami felnyitja a fejlesztők szemét. Reméljük ezentúl kiemelt problémaként kezelik a kliens folyamatos szétesését, és gyorsan megoldják a dolgot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva