Hearthstone

Ez most valami teaser? Érthetetlen kutyás-cicás Hearthstone cikket posztolt a Blizzard

Drag - Csető Zsolt - 5 éve Címkék: blizzard,

Semmi sem véletlen - legalábbis sokan erre gondolnak...

A Hearthstone fejlesztőcsapata elég gyakran posztol különféle update bejegyzéseket a hét elején a játék hivatalos oldalán. Erre sor került ezen a héten is “Hearthstone Pupdate” címmel, maga a tartalom azonban nem csak az első, hanem sokadik pillantásra is érthetetlen.

Az ominózus cikkben kutyák és macskák szerepelnek, akik úgy vannak beállítva, mintha szintén a csapat részei lennének különféle szerepkörökben.

Az egész azért teljesen érthetetlen, mert nem elég, hogy csupán kilenc képről és két-háromsoros jellemzésekről van szó (vagyis érdemi tartalomról nem nagyon beszélhetünk), de még poénnak is meglehetősen gyengusnak tűnik a bejegyzés. Nem véletlen, hogy sokan rögtön el is kezdtek spekulálni…

Túl sok támpont nincs, úgyhogy nehéz találgatni arról, hogyan kapcsolódhatnak a háziállatok a Hearthstone jövőjéhez. Esetleg az új Standard évadhoz van közük? Netán a következő kiegészítőhöz? Esetleg valamilyen más jellegű újdonságot vagy bejelentést próbál előkészíteni ezzel a Blizzard? És az vajon puszta véletlen, hogy éppen kilencen vannak az állatkák – pont annyian, amennyi class található a játékban? Kérdések, kérdések, válaszra utaló jel viszont nincs túl sok.

Egy szó mint száz: joggal értetlenkedik szinte mindenki a szóban forgó cikket látva, egész egyszerűen annyira random ugyanis a bejegyzés, hogy az nem lehet véletlen. Meglátjuk, hogy lesz-e bármi jelentősége a jövőben, vagy tényleg nem több az egész egy gyengén elsült poénnál…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva