Fortnite

Kiakadt a közösség az Ice Storm kihívások miatt – Az Epic Games hotfix-szel válaszolt


Újból bizonyította az Epic, hogy figyel a játékosaira!

Nagy volt a hype az Ice Storm esemény és kihívások miatt, elvégre az Epic Games már többször is bizonyította, nagyon is értenek az ilyen jellegű közösségkápráztató húzásokhoz. A játékbeli esemény kiváló lett, ismét ellepte a hó az egész Battle Royale szigetet, megjelent az Ice Legion, aminek tagjai gyakorlatilag jégzombik és még egy masszív köd is rászállt a pályára. Mindezek mellett a Fortnitemares és a 14 Days of Fortnite mintáján egy mindenki számára elérhető, ingyenes jutalomcsomaggal kedveskedett a játékosoknak a kiadó, amihez ezúttal sem kell többet tenni, mint játszani a játékot és teljesíteni pár kihívást. A díjak értékesek, egy esemény exkluzív Wrap, valamint egy pofás Glider skin üti a markát a kitartó játékosoknak.

Epic Games

A kihívások az esemény hozta újdonságok köré épülnek, egytől egyig az Ice Legion szörnyeivel kapcsolatosak a feladatok. Egy ideig egészen vállalható határokon belül mozgott az Epic, aztán a semmiből megjelent a “Pusztíts el 20 darab Golden Brute-ot a játékban” kihívás. Ez pedig úgy ahogy van lecsapott minden létező biztosítékot a közösségen belül, hiszen ezek a lényeg voltak a legritkábbak a játékban, simán lehetett úgy menni 20-25 menetet, hogy egyet sem talált belőlük az ember. Arról nem is beszélve, hogy az Ice Legion irtása nem egy halk történet, az pedig jól ismerjük, hogy milyen a Fortnite játékosbázisa. Előszeretettel rohannak le harcoló játékosokat egy-egy killért, így tehát még azt sem mondhatjuk, hogy veszélytelen lenne az Ice Storm kihívásokat teljesíteni. Többen jelezték, hogy 10-12 óra játék után tudták csak nagy nehezen teljesíteni a Golden Brute kihívásokat, ami valljuk be egy “laza” napi feladatnak egészen erős.

 

Sometimes you have to prioritize the important things from r/FortNiteBR

Az Epic Games is érezte, hogy talán ezt most egy kicsit túltolták, hajnalban ugyanis kiadtak egy hivatalos közleményt, amiben elmondták, a közösség szava elért hozzájuk, hotfix formájában változtattak az Ice Legion előfordulásán, valamint könnyítettek a játék végszakaszán is!

A hotfix tartalma:

  • Megcserélték az Ice Legion előfordulásának arányát.
    • Mostantól a játék elején fordulnak elő sűrűbben jégzombik, a játék vége felé közeledve egyre ritkábbak lesznek.
    • Így lesz idejük a játékosoknak a győzelemre koncentrálni, nem kell még a szörnyekkel is hadakozni az utolsó, már igazán kicsi körökben.
  • Az Ice Legion előfordulása a korai szakaszban.
    • Az első körben 100%-kal nőtt az előfordulásuk.
    • A második körben 20%-kal nőtt a korábbi viszonyokhoz képest.
  • A játék vége felé a következőképpen csökkent az előfordulásuk:
    • A harmadik körben 80%-kal kevesebb Ice Legion fog spawnolni.
    • Mindez igaz a negyedik és ötödik körre is, ezekben is 80%-kal lesz kevesebb szörny, mint eddig.
  • Megnövelték a Golden Brute-ok előfordulási arányát 100%-kal.
    • Tehát kétszer annyi arany szörny fog megjelenni a pályán, mint eddig. Így már nem lesz annyira idegtépő teljesíteni a feladatot.
Reddit

Az Epic tehát ismét bizonyította, figyel a közösség visszajelzéseire, s ha tényleg jogosnak érzik a közfelháborodást, azon nyomban változtatnak a játékon annak érdekében, hogy a legtöbben elégedettek legyenek.

Sok sikert a kihívásokhoz!

Borítókép: Dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva