Gaming

Az EA nem engedi, hogy a BioWare újabb KOTOR játékot készítsen


Hiába szeretné folytatni a KOTOR vonalat a BioWare, az EA nem lát benne sok potenciált.

Annak ellenére, hogy a BioWare szeretett volna készíteni egy újabb KOTOR játékot, az EA nem adott rá engedélyt. Az első KOTOR még 2003-ban jelent meg, melyben az RPG elemenknek köszönhetően saját irányításunk alá vehettük a Star Wars univerzum történetének irányítását.

A játék rengeteg pozitív értékelést kapott a játékosoktól, ezért el is készült a folytatása, a KOTOR 2: The Sith Lords.

2017-ben a Star Wars Rebels animált sorozat hivatkozott a KOTOR történéseire, melyből arra lehetett következtetni, hogy esetleg újra előkerülhet a rég elfeledett történet szál.

Rossz hírünk van sajnos, nem lesz folytatás.

Legalább is ha hihetünk Jason Schreier-nek, aki több ízben bizonyította már, hogy rengeteg belsős információval rendelkezik.

Annak ellenére, hogy az EA rendelkezik a Star Wars játékok licencével, semmi komolyabb vállalkozásba nem mernek belemenni. Mi lehetne jobb példa, mint a nemrégiben elkaszált, nyílt világúnak tervezett Star Wars játék, melyet azért nem engedtek befejezni, mert előbb akarnak valamit kiadni, így egy sokkal kisebb, kevésbé tartalmas valamit kapunk…majd.

Open-world Star Wars játékról álmodtál? Akkor felejtsd el, mert az EA ezt is lelőtte!

A legnagyobb vesztesek itt a KOTOR rajongók, akik valószínűleg nem is fognak semmilyen új címet kapni, amíg az EA birtokolja az SW jogokat. A döntés azért is nagyon furcsa, mivel a KOTOR új epizódjáért jó eséllyel sokan, sokat fizetnének. Lehet, hogy nem sikerülne rendesen implementálni a mikrotranzakciókat?

Ti örülnétek egy új KOTOR epizódnak? Esetleg egy nyílt világú SW játék lett volna az álmotok? Osszátok meg velünk kommentben, mit gondoltok a témáról.

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ezt olvastad már?

Megéri használt videókártyát venni?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva