PUBG

Ismét csúszhat az update – Szörnyen bugos a teszt szerver


Hiba nélküli update? Volt már olyan egyáltalán?

Elvileg 3 nap múlva, január 30-án kellene érkeznie a 25. update-nek az éles szerverekre, ám könnyen lehet, hogy csúszni fog ez a frissítés, hiszen rengeteg hibát találtak így pár napot követően is a tesztelők.

Nem ez lesz az első hiba nélküli update, ez már jól látszik.

Az egyébként nagyszerűen látszik, hogy a PUBG Corp. foglalkozik a teszt szerver visszajelzéseivel (végre valahára), hiszen az első nap után kapott egy frissítést teszt szerver, amiben pár idegesítő hibát javítottak. Nagyon úgy tűnik, hogy ez csak a jéghegy csúcsa volt, ugyanis azóta is jönnek a játékosok az újabb hibákkal.

Itt a Bizon, az éjjeli mód és a másodlagos sight! – Megérkezett a 25. update a teszt szerverekre

Az egyik ilyen az az új hómotor, ami bizonyos helyzetekben az egekig képes repíteni úgy, hogy semmilyen csalással nem rendelkezünk. Ez gyakorlatilag a “legális harrypotterezés”, de elég kellemetlen, ha valaki épp emiatt hal meg. Külön szomorú, hogy a legnagyobb meglepetést a videó végén találhatjuk.

The new Snow Bike is pretty fast, especially If your destiny is the moon. from PUBATTLEGROUNDS

Ugye milyen érdekes? Egy ilyet esést túl lehet élni, bezzeg néha pár autóval átfordulástól képes megölni a játék. Na de mindegy, ezen kívül ott egy másik rendkívül érdekes bug, amit több nagyobb streamer is jelzett. Itt arról van szó, hogy hiába van tele a tárunk, a játék valamiért úgy érzékeli, hogy üres és 1-2 eleresztett töltény után üresnek mutatja a tárat. Nagyszerű a közelharcoknál, ugye?

Ezek talán a legidegesítőbb hibák jelenleg. Természetesen az is benne van a pakliban, hogy a főbb hibákat javítják és úgy érkezik majd 30-án az éles szerverre, de a csúszás is benne van a levegőben. Egyelőre nem reagált a PUBG Corp. a hibákra, bár hétvége van. Reméljük, hogy minden rendben fog menni és javítják a dolgokat, de természetesen azt is meg lehet érteni, ha emiatt csúszni fog a megjelenés.

Ezt láttad már?

Napi WTF: Shroudnak már lőnie sem kell, saját streamsniper hadseregét küldi az ellenfeleire

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva