PUBG

Meddig tudja megőrizni előnyét a Team Plague? – MNEB PUBG 2. versenynap!

Arpi - Kondor Árpád - 5 éve Címkék: mneb, pubg,

Ismét izgalmas versenynapon vagyunk túl.

Múlt héten elstartolt a MNEB PUBG alapszakasza. Az előző héten a Team Plague uralta a harcmezőket, kíváncsian várjuk ki bizonyíthat ezúttal. Vajon sikerült duplázni? Nézzük is!

Pusztított a pestis: Elstartolt az MNEB PUBG alapszakasza!

Első meccs – Erangel

Nem meglepő módon ismét a játék első pályáján kezdődött el a második meccsnap. A végjáték ezúttal sem okozott csalódást, a Nice Gaming, az On The Spot és a Team Horizon Reapers gárdája csapott össze egymással. Vantiinak majdnem sikerült teljesen megsemmisítenie a THR csapatát, egy jól irányzott gránát hiányzott csak hozzá. A meccs végén egy gyönyörű 1v3-at hozott le unknownmemory az On The Spot csapata ellen, így az első csirkét a THR vihette haza.

Második meccs – Miramar

A második meccsen sivatagi körülmények között kellett ringbe szállnia a 16 csapatnak. La Cobreira mellett zajlott a végjáték, melynek fő résztvevői az On The Spot és MGFE Spirit Esports voltak. Sajnos az On The Spot négyesének ezúttal sem jött össze, így a Spiritesek gazdagodtak egy csirkével, érdemes megemlíteni, hogy a győzelem mellett még 16 killel is gyarapították a pontjaikat!

A 2. meccs utáni állás – TOP 3

Harmadik meccs – Erangel

Az utolsó meccsen visszatértünk a jó öreg 8x8km területű szigetre. A végjáték ismét izgalmas volt, hiszen az előző meccsek “sztárjai” az endgame előtt távoztak az élők sorából. A végső harcban a teljes létszámot felvonultató RIFT Esports a flank és az iNcentive.PUBG megmaradt tagjait likvidálva győzedelmeskedett!

Az eddigi állás

Nem érhető el leírás a fényképhez.

2 nap és hat mérkőzés után még mindig a Team Plague vezeti a tabellát, azonban a többiek is egyre nagyobb ütemben kezdenek felzárkózni. Vajon meddig tarthat ki az előny?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva