Fortnite

Megérkezett “Snowfall” is a v7.30-as frissítéssel! – Íme a v7.30 legújabb rejtett tartalmai


Megérkezett a hetedik szezon várva várt Snowfall kinézete!

Megérkezett a v7.30-as frissítés, s ugyan tényleg igazán érdekesek a játékmenet változások, azért sokakat inkább a leakek és előrejelzések tüzelnek fel ilyenkor. (Úgyis hozzászoktunk már, hogy az éles játékot sorra szétbarmolja a kiadó, így nem is baj, hogy ha a jövővel foglalkozunk.)

Mivel egy újabb nagyobb volumenű Patch szakadt a nyakunkba, így minden szem Lucas7Yoshira szegeződött, ő ugyanis jelenleg a legnagyobb követőbázissal rendelkező leaker az FNBRLeaks leállítása óta.

 

Ami biztos, hogy a v7.30-as ciklusban 9 teljesen új titkosított PAK fájl található, ami nagy valószínűséggel minimum 6 új skint rejt. Végül nem Lucas, hanem ShiinaBR volt a megváltó a mai napon, szinte minden valamirevaló leak tőle származik.

Íme az újdonságok:

Kitbash – Epic Games

 

Sparkplug – Epic Games

 

 

 

 

The Prisoner Outfit – Snowfall – SPOILER!

Mivel csütörtöktől elérhetővé válik a Snowfall skin, így várható volt, hogy a v7.30 már tele lesz a hozzá vezető tartalmakkal. Többek között kiderült, hogy több stílussal is rendelkezni fog a skin, így szinte biztos, hogy mindenki meg fogja találni a neki tetsző verziót.

The Prisoner – “Snowfall” – Epic Games
Közelről – Epic Games
A rab Back Blingje – Epic Games

Valamint ShiinaBR-nek sikerült előkerítenie a kilencedik és a tizedik hét megszerezhető töltőképernyőit is. Mindkettőn a “Snowfall” Outfit látható, az első képen szabadulás után, a második képen pedig az újból hómentes sivatagban, pihenés közben.

Week 9 – Epic Games
Week 10 – Epic Games

Elég masszív frissítés lett ez a v7.30, kíváncsian várjuk, hogy milyen stílusokat kap a The Prisoner az Epic Games-től! (Természetesen frissítjük a cikket, ha bárminemű információt kapunk róla!)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva