Fortnite

Beigazolódni látszik a teória – The Prisoner tényleg egy tüzes karakter lesz!


Kissé csúnyácska ugyan, de legalább egyből négy stílust kapott a Prisoner.

A tegnapi, v7.30-as frissítéssel végre megérkezett a hetedik szezon rejtett Outfitje a forrásfájlokba. Muszáj volt neki, ugyanis csütörtökön élesedik a kilencedik játékhét, aminek a teljesítésével fel lehet oldani a Snowfall fedőnévvel ellátott skint.

Persze ha már a forrásfájlok között van, akkor a leakereknek nem akadály előbányászni a modellt, így már azt is tökéletesen tudjuk, hogyan fog kinézni játék közben a karakter. Ezúttal meglehetősen rendhagyó skinnel készült az Epic, ugyanis a hetedik szezon rejtett karaktere megnyitható stílusokkal fog érkezni!

Gyakorlatilag végignézhetjük, ahogyan megszabadul béklyóitól a rab, eleinte az egész teste fagyos lesz és le lesz láncolva, lakatolva, majd minden egyes szinttel egyre szabadabbá válik, míg az utolsó szinten már tüzes alakját is elkezdi visszaszerezni.

A Prisoner négy stílusa – Epic Games

Igen, nagyon úgy fest, hogy a teória igaznak bizonyul, az Ice King rabjaként tengődő Prisoner tényleg egy “forrófejű” karakter a Fortnite világából, könnyen lehet, hogy tényleg maga a Fire King, vagy annak egy katonája.

Lehetséges ugyanis, hogy a nagy fagy után hamarosan beüt a forróság és az Ice King uralmát éppen maga a Fire King és annak alattvalói fogják megtörni.

Azt még sajnos nem tudni, hogy milyen feltételekhez van kötve a Prisoner stílusainak feloldása, ám szerencsére erre napokon belül választ fogunk kapni, hiszen csak a hivatalos megjelenést kell kivárnunk.

Egy biztos, nagy hatással lesz a rab kiszabadulása a Fortnite világára, szinte biztos, hogy már most a következő szezont készíti elő az Epic Games!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva