Fortnite

Hivatalos kérdőívben leakelt skint az Epic Games – Bemutatkozik Rhino!


Ilyet is ritkán látni, az Epic Games hivatalos anyagban buktatott le egy eddig még nem látott skint.

Az Epic Games újonnan egy kérdőívvel próbálta kideríteni a közösség fogyasztási szokásait és igényeit. Erre véletlenszerűen választottak ki néhány játékost, s arra kérték őket, válaszoljanak a legjobb tudásuk szerint, hogy a jövőben még tovább tudják javítani a játékélményt és az Item Shop tartalmak minőségét.

Arra viszont nem figyeltek (vagy lehet mégis?), hogy milyen skineket helyeznek a kérdések mellé. Az egyik kérdés arról szólt, hogy a játékosok, pusztán a modell láttán, milyen ritkaságú és minőségű kinézetnek gondolnák a képen látható modellt. A kérdéshez több kép is hozzá volt rendelve, így mindenkinek véletlenszerűen dobta fel a kérdőív a képeket. A lehetőségek közé viszont egy olyan skin is bekerült, amit még eddig se a leakerek nem bányásztak elő, se az Epic Games hivatalosan be nem jelentett.

Rhino – Epic Games

Természetesen több sem kellett a közösségnek, egyből rávetették magukat a témára és végül kiderült, nem csak egy karaktermodellt rejteget előlünk az Epic. A skinhez ugyanis egy Glider és egy Pickaxe is jár majd, aminek modelljeit sikerült előkaparni a forrásfájlok közül. A Glider és az Outfit a Rhino névre hallgat jelenleg, ebből is látszik, hogy még távol a hivatalos megjelenéstől a szett, nagy valószínűséggel a Rhino csak a projekt kódneve. A Harvesting Tool viszont “Uni-Horn” néven volt megtalálható.

 

Fortnite – “Rhino” Glider
by Skin-Tracker
on Sketchfab

Uni-Horn – Epic Games

A szett, bizonyos források szerint már egy ideje a játék fájljai között pihen, nem tudni, hogy mit szeretne velük kezdeni az Epic. Utoljára amikor egy ilyen hosszú ideig pihenő Outfittel találkoztunk, az Epic a következő szezon Battle Pass tartalmai között élesítette. Így hát az is lehet, hogy a Rhino szett a nyolcadik szezon Battle Pass-ének része lesz majd.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva