Counter Strike

Csak az új Virtus.pro tudta megizzasztani torzsiékat, magyar menetelés az IEM Sydney kvalin


A HoP e-Sport egyetlen lépésre volt a selejtező második napjától és a Top16-os szakasztól.

Magabiztos játékkal menetelt a hussaR vezette HoP az IEM Sydney online kvaliján, a magyarok sorra hozták a szoros meccseket.

A legnagyobb falat azonban még csak itt következett!

A játéknap utolsó körében ugyanis az új Virtus.pro volt az ellenfél. A HoP csapata persze itt sem játszott alárendelt szerepet. Kőkemény fejeseket pakoltak, emberhátrányos szitukat oldottak meg és folyamatosan tartották az előnyt. Az első félidőt szép játékkal le is hozták:

A második félidőben már 13:9-et is mutatott az eredményjelző, a 4 körös magyar előny azonban nem volt elég a győzelemhez. Innentől ugyanis a magyarokban eltört valami, a lengyelek pedig végre összekapták magukat és fordítottak.

Főleg MICHU volt elemében, aki az első félidőben még 7:12-es stattal szerencsétlenkedett, CT oldalon azonban 21:9-et pakolt a HoP-ra.

Több köre már nem is lett a magyaroknak, a Virtus.pro 16:13-ra megnyerte a meccset és Top16-ba jutott az IEM Sydney selejtezőjén. A HoP ötösének azonban nincs ideje szomorkodni, vasárnap érkezik a következő kvali, majd folytatódnak az ESEA és az MNEB küzdelmei. Bőven van még alkalom bizonyítani és fejlődni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva