Fortnite

Kétségbeesésből ötös! – Pewdiepie szétalázta nézettségben a Twitch Fortnite kategóriáját


A svéd youtuber legnagyobb ellenségétől, a Fortnite-tól várt segítséget.

Pewdiepie hatalmas versenyben van a legtöbb feliratkozóval rendelkező csatornának címéért. Évek óta az övé az első hely, viszont nagyon úgy fest, hogy 2019-ben visszacsúszik a második helyre. Ezt késleltetvén egyik legnagyobb ellenségéhez, a Fortnite-hoz fordult segítségül.

A híres youtuber sosem rejtette véka alá a véleményét az Epic Games lövöldéjével kapcsolatban, meme videóiban sorra szapulta mind a játékot, mind pedig a közösségét. Nem csoda, elvégre korábban PUBG-t is streamelt a svéd média celeb. A T-Series-zel folytatott harcában viszont úgy tűnt, egyszer s mindenkorra alul marad, ezért olyan eszközökhöz nyúlt, amit soha senki sem gondolt volna tőle.

Az indiai csatorna 100.000 feliratkozón belülre került, Felix pedig tudta, ki kell játszania az aduászt. Fellőtte a Youtube streamet és a követői legnagyobb meglepetésére, Fortnite-ozni kezdett random (véletlenszerű) emberekkel.

Jól látszik, alig volt a stream alatt különbség Pewdie és a T-Series között feliratkozókban – Youtube

Mondanunk sem kell, pillanatok alatt rárobbantak a nézők Pewdiepie első próbálkozására. Szórakoztató, vicces műsort igen, szemkápráztató akciókat viszont egyáltalán nem kaptak a nézők a default skinnel “aprító” svédtől. Hozta a jól megszokott meme lord formáját, ironikus, s már-már cinikus formáját és idővel szépen csöndben megalázta a teljes Twitch Fortnite kategória nézettségét.

Igen, volt olyan pontja a streamjének, amikor őt egyedül, többen nézték a Youtube-on élőben, mint a Twitch Fortnite kategóriáját. Ráadásul nemcsak néhány száz nézővel, képes volt egy időben 100.000-rel is többet produkálni.

Félelmetes számok – Pewdiepie-t egyedül többen nézik, mint az egész Fortnite kategóriát – Youtube/Twitch

A legszebb az egész történetben, hogy Pewdiepie terve bevált, ugyanis újból leszakadóban van a T-Series, több új feliratkozót szerez a youtuber jelenleg, mint indiai riválisa. A cikk írásának idejében több mint 126.000 feliratkozó a különbség a két csatorna között.

Az alábbi linken élőben lehet követni a “verseny” állását:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva