Counter Strike

Nincs több ajándék láda drop! Mostantól fizetőssé váltak a Souvenir droppok


Az ingyenes CS:GO után a Valve a Souvenir ládákon akarja visszahozni a kiesett bevételt.

Amikor először megláttuk az új Souvenir ládákat, nagy volt az öröm! Menő új kinézetet kaptak a droppok, és az eddigi papírdobozokat aktatáskák váltották fel.

Első lelkesedésünket azonban egyből visszább vette a tény, hogy mostantól bizony fizetni kell a droppokért. A Valve ugyanis a mostani Majortól új szabályt hozott.

Csak az kaphat droppot, aki előtte megveszi a 10 dolláros Viewer Pass-t.

Lássuk milyen hatással lehet ez a döntés a közösségre és a bevételekre!

Pozitív hatások

Ismét pénzhez jut a Valve: Mióta ingyenes lett a CS:GO, máshonnan kell pótolni a bevételeket, erre tökéletes megoldás egy ilyen Viewer Pass. Élvezhetőek nélküle is a meccsek, de az emlék ajándékokért mostantól fizetni kell. Eddig a drop volt ingyenes és a játék fizetős, ezentúl fordítva megy a dolog.

Ládák felértékelése: Mostantól nem hullanak majd csak úgy az ölünkbe a ládák, éppen ezért sokkal értékesebbek is lesznek. A régebbi darabok is, de az újak mindenképp. Plusz a bennük lévő skinek ára is garantáltan felmegy.

Garanált láda drop: Mostantól nem a meccsnézésért járnak a droppok, hanem az Event Coin fejlesztése mellé. Küldetéseket kell teljesíteni hogy Bronzból Silver, Silverből gold, Goldből Crystal Coin legyen. Ennél a 3 fejlesztésnél kapunk 1-1 ládát, vagyis mindenki fixen kap 3 Souvenir droppot aki befizet a Viewer Pass-ra.

Negatív hatások

Csökkenő érdeklődés a meccsek iránt: Valljuk be egészen őszintén, sok néző csak a láda miatt nézte a meccseket. Ezt a Valve-nak is tudnia kell, pont ezért meglepő döntés a láda droppok fizetőssé tétele. Az ingyenes CS:GO miatt rengeteg új nézőre és érdeklődőre tettek szert, az fizetős ládákkal azonban jó párat el is vesztettek most.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva