Hearthstone

Élet a rotáción túl: a Cubelock-Zoolock-Spell Hunter hármassal zárunk – Megy vagy marad?


2 Warlock és 1 Hunter paklival zárjuk sorozatunkat.

Zárul sorozatunk a 4. résszel, melyben ismét sorra veszünk 3 olyan decket, mely jelenleg tier 1 (vagy ahhoz nagyon közeli), viszont a tavaszi rotációval ez megváltozhat. Vágjunk bele az utolsó felvonásba!

Marad? Temethetjük? Secret Paladin, Gallery Priest és Odd Warrior túlélési esélyek a rotáció után

A meta egykoron egyik legerősebb deckje túlélte a nerfeket és noha már nem csillog régi fényében, még mindig bőven játszható maradt – ez a kijelentés egészen a rotációig lesz érvényes, ugyanis nem kevesebb, mint 17 lapot veszít. Köztük van maga a Cube csomag, no meg a játék egyik legnagyobb late game swingjét produkáló Gul’dan – nem is kérdés a sorsa.

Ítélet: távozik.

Volt, van, és lesz – ez a mondat örökzöld, a Zoora pedig rendre elsüthető. Hiába veszít eggyel több lapot a Cubelocknál (ráadásul közte van a játék legbrokenebb 2 dropja, Keleseth és a legtöbbször “csalással” létrejövő Happy Ghoul), amíg van Life Tap, addig lesz Zoolock – mindössze annyi a kérdés, hogy milyen formában és erősségben tér vissza, hisz a heal verziótól el kell búcsúznunk.

Ítélet: marad. 

Listánk utolsó deckje a Spell Hunter, mely igazság szerint a Cubelockkal egyetemben nem igazán üti meg a Tier 1 szintet már, de a szerző felsorolta, tegyünk mi is így – pár sort mindenképp megérdemel a mémként induló, majd magát a metába kőkeményen beverekedő pakli. 12 laptól kell elbúcsúznia, mely nem kevés, de ha hozzávesszük, hogy mind a To My Side!, mind a Rhok’delar kirotál, nem marad ösztönző tényező arra, hogy minionok nélkül játsszuk a paklit.

Ítélet: távozik. 

Köszönjük, hogy velünk tartottatok e 4 rész során, reméljük, hogy sikerült átadni egy alap képet a várható sorsokról!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva