PUBG

Újabb fegyver tűnt fel a fájlok között: Jön az MP5k!


Újabb fegyverrel bővül a PUBG tárháza.

Aki korábban játszott a Call of Duty szériával, annak valószínűleg ismerősen fog csengeni az MP5k. Úgy tűnik, hogy a Bizon után máris új fegyver érkezik a játékba, a Bizonhoz hasonlóan pedig ez is SMG lesz a hírek szerint. Persze a méretéből adódóan van rá némi esély, hogy a pisztolyok közé tegyék be, csak úgy mint a Scorpiont, de mi inkább az SMG kategóriára tennénk le a voksunkat.

Egy játékos talált rá az új fegyverre, ami abban a 12 gigás patch-ben szerepelt, ami a teszt szerverre érkezett. Egyeseknek a “BIG BOMB”fegyver is szemet szúrt, de ez még bőven az 1.0 előtti időkben volt a játékban. A BIG BOMB segítségével lehetett lehívni a vörös zónát, ám ezt inkább kivették a játékból.  Az adatbányászok ezek után ránéztek a dologra és tényleg ott virít a modell, amiről további információk is kiderültek időközben.

Az MP5k 3 tüzelési módban üzemel, Single, Burst és Auto fokozatok között lehet választani és a létező összes grip rámegy az előzetes jelentések szerint. Ez természetesen a későbbiekben változhat még, hiszen valószínűleg tesztelés alatt van a fegyver.

A PUBG Corp. tehát egy újabb fegyvert fog elhozni nemsokára, ami tovább színesíti a játékot. Ezzel remélhetőleg senkinek nem lesz problémája, persze csak ha nem rontanak el valamit a fegyver paramétereivel kapcsolatban.

Ezt olvastad már?

Lopott logóval bukott le a PUBG Corp. – Csendben újratervezték az egész skint

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva