Counter Strike

Melyik Souvenir ládát éri meg kibontani, és melyiket kell inkább eladni? Segítünk dönteni!


Bármilyen meglepő, igenis vannak olyan ládák, amikkel jól járhatunk a Major droppok közül.

Az új drop rendszernek köszönhetően a jól tippelő CS:GO rajongók akár 3 fix droppot is összeszedhetnek a Major alatt. Kezdjük is rögtön azzal a számítást, hogy ha összejön a 3 drop, akkor a 8.75 eurós Viewer Pass lényegében máris visszahozta az árát.

A ládák árait megnézve ugyanis látszik, hogy jelenleg alig akad olyan Souvenir drop, ami 3 euró alatti összeget érne.

Egyedül a Train (2,70) és a Dust2 (2,79) ládák ára az, amiből három darab még nem hozza vissza a Viewer Pass árát. A többi Souvenir dropból viszont bármelyiket választjuk, 3 darab már bőven 8,75 euró fölé visz minket. Vagyis hibátlan challenge listával a Viewer Pass még pénzt is képes termelni.

Ha tehát csak tippelgetni akartunk, és szeretnénk 0-ra kijönni, kerüljük el a Train és Dust2 ládákat, aztán adjuk el őket és kész. Ha viszont jó befektetésben reménykedünk, akkor Overpass, Inferno és Nuke ládákat érdemes kutatni. Ezekben a ládákban találhatóak ugyanis a legritkább tárgyak, és még maga a láda is jó áron eladható, vagyis tuti üzlet.

Vegyük példának a Nuke ládát!

Maga a láda, ahogy az a fenti képen is látható, 5 euró körül mozog. A benne lévő skinek pedig még keményebb áron mennek a piacon, és nem is kell túl ritka darabot kifognunk.

 

 

Egy sima világoskék skin, egy Minimal Wear M4A4 Mainframe-ért is adnak 4,5 eurót, de a Factory New érhet 7 euró fölött is.

 

A sötétkék skinek között már még komolyabb a helyzet, az MP5-SD skin legrosszabb esetben is 13 euró közötti összeget hozhat, ami közel 20 euróig is fölmehet.

Egy lila Souvenir AUG Random Access már hatalmas fogás lehet, 30 és 85 euró közötti árakat találunk vele kapcsolatban. És ez még mindig nem a legritkább, amit kifoghatunk!

Egy rózsaszín Remote Control Tec-9 ugyanis 52 és 97 euró között megy a Piacon, hiszen alig van belőle pár darab.

Röviden összefoglalva tehát: jelenleg a Train láda a legértéktelenebb, utána jön Dust2. Cache és Mirage elmegy, de leginkább Overpass, Inferno és Nuke ládákat érdemes szerezni. Hiszen áruk önmagában is magas a Piacon, és még a bennük lévő gyenge skinek is értékesek lehetnek. Ha pedig egy ritkább darabot fogunk ki, az már igazi aranybánya.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva