Apex Legends

Ilyen egy igazi ügyfélszolgálat! Poénnak indult, végül közös Apexezés lett belőle


Biztosan sok rosszat lehet mondani az EA-ről, de hogy az ügyfélszolgálatuk rossz lenne, azt biztosan nem!

Nem az első eset, amikor az EA ügyfélszolgálat nagyot villant. Személyesen is megtapasztaltuk már, hogy milyen jófej emberek ülnek az EA Helpdesk gépeinél.

 

Az Apex Legends kapcsán pedig most újabb piros pont kerülhet az EA ügyfélszolgálatosok neve mellé. A történet egyszerű segítségkéréssel indult, amire hamar sikerült is megoldást találni. Bejelentkezéssel és refunddal kapcsolatos kérdések és válaszok, csak a szokásos.

Az ügyfélszolgálatos készségesen válaszolt mindenre, stílusa már itt feltűnt, hogy szokatlanul barátságos. Talán pont ez bátorította fel a segítségre szoruló felhasználót a következő kérdésre. Csak úgy poénból megkérdezte, ha már ilyen jót beszélgettek, maradva az EA-nél, nincs-e kedve az ügyfélszolgálatosnak egy kis közös Apex-hez?

“Köszi, csak még egy teljesen ide nem illő kérdés. Nincs kedved később kipróbálni az Apexet?”

A beszélgetés végére még az időpontot is leegyeztették és nevet cseréltek, hogy addolni tudják egymást a közös játékhoz. 

Valljuk be, ennyire laza és közvetlen ügyfélszolgálatost régen láttunk már a gamer világban, talán a WoW világában létezik még hasonlóan alapos és jófej társaság. Sokkal gyakrabb a lassú és körülményes ügyfélszolgálat, ami inkább csak előítéleteket szül az emberekben.

Szerencsére egyre többen próbálkoznak hasonlóval, hiszen pontosan tudják, hogy sokkal könnyebb szót érteni a játékosokkal ha inkább barátként tüntetik fel magukat.

Csak így tovább EA!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva