Counter Strike

Erős visszalépés a FaZe után, karrigan végleg az EnVy-ben fog kikötni


A dexerto infói szerint hosszú távra terveznek a playerrel.

A dexerto.com újságírója, DeKay információi szerint, melyek eddig a legtöbbször igaznak bizonyultak, az észak-amerikai organizáció magához akarja csábítani a dán fiatalembert. Korábban az amerikai Minoron játszott az Envy kötelékében, akkor még kölcsönben volt a FaZe-től, most azonban fix játékosnak hívnák.

Amikor beugrott, a harmadik helyet szerezték meg a Minoron, és utána a második lehetőséget is elszalasztották a Majorre, akkor a North ellen kaptak ki a Minor Play-inen. Illetve az IEM XIV Sydney kvalin a Ghost ellen véreztek el a végén, így oda sem sikerült lejutni. Ahhoz viszont, hogy ki tudják vásárolni a szerződéséből, továbbra is súlyos pénzeket kell kicsengetni a FaZe felé.

Az oldal infói szerint alsó hangon 150 000$-t.

Rengeteg pénz, viszont az EnVy-nek így is megérheti. Egy nagyon tapasztalt játékos, aki rengeteget lendíthet a csapaton. Jól irányít, ami az amerikai mezőnyben elég ritka kincs. Továbbá az EnVy-nek van spotja az ESL Pro League 9. szezonjára, ahol simán le lehet jutni a LAN döntőre Amerikából, így ütőképes csapat kellene 2019-ben. Igaz ez a Minorokra is, hiszen lesz még idén Major, az EnVy egyszer már nagyon közel volt hozzá.

Emellett karrigannek is jól jön egy fix csapat, ahol komoly készüléssel összejöhet a Major. A FaZe-nek pedig jól jön a kivásárlásért kapott pár millió forint. Vagyis a végén mindenki jól járhat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva