Fortnite

Jönnek a sárkányok a következő szezonban?! – Megérkezett a Season 8 harmadik Teaser képe!


Már csak két nap az új szezonig!

A Fortnite történetének talán legizgalmasabb időszakát éljük éppen. A hét második felében már a nyolcadik szezont élvezhetjük majd játék közben, az odáig vezető út pedig tele van találgatásokkal és előzetesekkel. Mindenki tűkön ül már, hogy az Epic Games miként válaszol majd az Apex Legends sikereire, nagy a tét, így biztosan rendesen oda fogják tenni magukat a Season 8 során.

Már vasárnap elkezdték hivatalosan hirdetni az új évadot, kaptunk egy kalózokra utaló versikét, valamint egy kampókezet ábrázoló képet. Ekkor már bőven ráült a hype-vonatra a közösség nagy része, minden a második képen és a hozzá csatolt képen múlott. Az meg is érkezett hétfőn menetrend szerűen, a képen egy kígyóval, a versike pedig a hüllők érkezése mellé hatalmas hullámokat ígért.

A víz, a kalózok és a kígyók tehát már biztosan oroszlánrészt fognak vállalni az új szezonban, de legalábbis a Battle Pass tartalmak között biztosan találunk majd olyan skineket, amelyek ezekre a témákra hajaznak.

A két teaser egymás mellé állítva – Epic Games

Az első két képet egyébként elkezdték egymás mellé is helyezni a játékosok, ekkor bizony egy koponya képe kezdett kirajzolódni. Ez egyszerre két nyom, ami szintén a kalózos témát erősíti! Már maga a koponya is egyenes utalás a törvényen kívüliekre, ám a kincsestérkép-szerű hiányzó darabkák összeállítása is a hajós témára utal.

Twitter

Több forrásból is érkezett egy spoilernek titulált kép, amin mind a négy előzetes látható. Egészen eddig nem lehetett tudni, hogy csak egy fikció-e, vagy hivatalos anyagról van szó, ami idő előtt került ki az internetre, ám erre a kérdésre végre ma választ kaptunk, ugyanis megérkezett a hivatalos kirakó harmadik képre!

 

Egyértelműen látszik, hogy SEMMI egyezés nincs a fent reklámozott közösségi tervezet és a hivatalos előzetes között. Az új képen egy sárkány/tigris arc látható, feltehetően az új Battle Pass csomag egyik Outfitjének a feje. Ezúttal is kaptunk egy rövid versikét, ami nagy valószínűséggel a hetedik szezon során kikelt sárkányokra utal.

“Ébreszd fel a szörnyeket, melyeket tűz és hamu éltet. Győzd le őket, s jutalom a tiéd!”

Szabad fordításban így hangzik a vers lényege. Lehetséges, hogy sárkányokkal kell harcoljunk a nyolcadik szezon során?! (Talán ez lesz az új Mythic tárgyak feltétele!)

Már csak egy Teaser van hátra és utána meg is érkezik a nyolcadik szezon, mindenki készítse a kliensét, mert az új tartalmak csütörtökön, február 28-án kötnek majd ki a kliensünkön!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva