Hearthstone

Szinte kár volt időt pazarolni rájuk: ez az 5 common lap a legnépszerűtlenebb standardben


Ők nem túl gyakori vendégek az asztalokon.

Tegnap írtunk nektek arról, hogy melyek a standard meta legnépszerűbb common kártyái, ma megvizsgáljuk a túloldalt is. Jöjjön az az 5 kártya, amit szinte soha nem látunk!

Top 5 legnépszerűbb common lap standardben, avagy mikkel találkozunk leggyakrabban

1.Swamp Dragon Egg – 0.1%

Swamp Dragon Egg(89449).png

Hiába a 3 életpont és az elég jó deathrattle, ha DR szinergiákra építő vagy minionokat buffoló paklikról beszélünk, akkor is hamarabb fér be a Devilsaur Egg – óriási különbség, hogy az az asztalra rakja a méretes testet, nem pedig kézbe, amit még ki is kell játszani.

2. Tainted Zealot – 0.2%

Tainted Zealot(62951).png

Oké, nála túlzás azt írni, ami a címben van (kár volt rá időt fordítani), hisz a Cube Warlock stabil tagja volt sokáig: a Defile+ez 4 manánál egy elég jó boardclearnek bizonyult, azonban végül innen is kiszorult.

3. Shitfing Scroll – 0.2%

Shifting Scroll(77017).png

Itt az alsó ötösnél amint látjátok elég nagy a tömörülés kihasználatlanság terén: a Mage inkább poén jellegű kártyája is erre tanyázik. A Shifting Scrollról természetesen már az első percben ordított, hogy ez lesz az a kártya, amit maximum arénában pickelünk jobb híján, elvégre felhúzva még egy semmi, utána körökben pedig egy random varázslat – ez sose jó előjel.

4. Whirliglider – 0.2%

Whirliglider(89919).png

Ha emlékeim nem csalnak, akkor még a Boomsday Project kiegészítő első pár napjában próbálgatták egy Hunter variánsban, melybe befért Boommaster Flark is, de nagyjából ennyi az, ami eszembe jut a lappal kapcsolatban – kommentben nyugodtan egészítsétek ki.

Boommaster Flark Card

5. Crazed Chemist – 0.4%

Crazed Chemist(89943).png

Megmondom őszintén háromszor frissítettem a HSreplay-re és kétszer megdörzsöltem a szememet, mire megbizonyosodtam arról, hogy tényleg a Crazed Chemist áll az 5. helyen, de igen. Az Odd Rogue-ban máig játszanak kettő darabot belőle sokan, azonban kétségtelen, hogy a többi variánsba nem fér be, a páratlan pedig a Cold Blood nerf óta alig használt – ennek tükrében már kevésbé meglepő az 5. hely.

Ha a teljes listára kíváncsiak vagytok, akkor ide kattintsatok!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva