PUBG

PUBG Mítoszok – Tényleg minden esetben érdemes felrakni a másodlagos sightot?


A mítoszok, amelyek szájhagyomány útján terjednek.

WackyJacky tovább robog a PUBG MYTHBUSTERS sorozatával, ezúttal is 3 mítoszt vizsgált meg közelebbről, amelyek közül több igaznak bizonyult.

1. A másodlagos sight növeli az ADS sebességet?

A mítosz szerint a másodlagos sight használatakor gyorsabban tudunk ADS-elni. Ez nagyon úgy fest, hogy igaz, ugyanis a red dot esetén is gyorsabb volt némileg az ADS, de a scope-ok esetén igazán szembetűnő a különbség.

Jól látható, hogy ha ott van a másodlagos sight a Kar98k-n, akkor bizony gyorsabban tudunk rázoomolni az ellenfelünkre. Valószínűleg csak egy bug van a dolgok mögött, ettől függetlenül a mítosz igaznak bizonyult.

2. Jobbra hajolva a fedezékek mögül kevésbé könnyen vesznek észre az ellenfelek

A mítosz szerint, ha egy fedezék mögül jobbra hajolva nézünk ki, akkor kevésbé látszódunk, emiatt kevesebb az esély arra is, hogy eltaláljanak. A fentebbi képen látszik, hogy ez bizony tényleg így van, hiszen míg balra hajolva a kezünk teljes egészében kilátszik, addig a jobbra hajolás esetén sokkal kevesebb pixel látszik a karakterünkből. Így hát a mítosz igaznak bizonyult.

3. Xbox kontrollerrel kevésbé hallatszik a karakterünk

Aki játszott már életében konzolon, az biztosan észrevette, hogy a kontroller segítségével sokkal finomabb mozgásra vagyunk képesek. Épp innen alakult ki a mendemonda, mi szerint ha az Xbox kontroller segítségével lassan sétálva kevésbé hallatszik a karakterünk a többi játékos számára. Ez viszont hamisnak bizonyult, ugyanis pont ugyan olyan távolságból lehetett meghallani a kontrolleres játékost is, mint a billentyűzetes társát.

WackyJacky videóját itt találjátok:

Ezt olvastad már?

Minden infó, amit tudnod kell a Flare Gunról!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva