R6

Első benyomások Gridlockról: lomha, átlagos fegyverek, erős gadget – Elég jó lesz?


Elemzésünk következik.

Az Operation Burnt Horizonnal érkező 2 operátor egyikével foglalkozott Get_Flanked egy tegnapi videójában, így ma mi is ezt tesszük – tekintve, hogy elég rég volt tőle anyag, belefér.

Középpontban Gridlock, az új ausztrál támadó.

Hátrányok

Gridlock az első DLC operátor, aki egyes sebességű a hármas armor mellett, így ilyen szempontból régre kell visszanyúlni, ha össze szeretnénk hasonlítani valakivel – Get_Flanked ezt Fuze-zal teszi meg.

Fuze fegyvere, az AK-12 a játék egyik legjobb AR-e: ilyen szempontból az ausztrál jelentősen le van maradva, ugyanis az F90 AR-je nagyon gyenge, az LMG pedig egy korrekt közepes kategória. Utóbbinak a sebzése rendben van (4), de a Fire Rate alacsony (650), márpedig ahogy a videós is kiemeli, az R6 headshot mechanikája miatt fontosabb ez utóbbi, mert nagyobb eséllyel akad be egy szerencsés fejes.

Előnyök

A másodlagos fegyvere a Super Shorty Shotgun (ezt fogjuk használni) nagyon jó – tudjuk, hogy mennyire értékes minden olyan tárgy, amivel a szétlőhető falakat, padlókat megbonthatjuk.

A másodlagos eszköze is nagyon rendben van: rendelkezik Smoke Grenade-del, ami valószínűleg a legjobb másodlagos támadó gadget.

Eddig picit Fuze felé billen a mérleg nyelve (aki ugye az egyik leggyengébb támadó), azonban ami Gridlockot jó eséllyel fölé emeli az a csapdái. Egy jelentet ki kell, hogy emeljek, aminél baromi erős a támadó:

A lerakott defuser után szétszórva a csapdákat rendesen megkeseríthetjük a védők életét…

Összességében nehéz megítélni, hogy mennyire lesz helyet a metában, de Fuze-nál jó eséllyel erősebb, így reménykedni biztosan lehet – a gadgetje valószínűleg önmagában olyan erős, hogy helyet követeljen a csapatokban.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva